Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiállhatok magam mellett, vagy neki van igaza?
Szerintem olyan szinten állj ki magadért, hogy szakíts is.
Az a baj, hogy nem fogsz, hanem majd később, jó nagy sebekkel.
Ez az ember beteg.
Jesszusom, menekülj minél gyorsabban. Az ember nem normális, és csak rosszabb lesz. A helyedben felhívnám a srácot, és bocsánatot kérnék.
Az ilyen tényleg a munkahelyeden is akciózna, és most mondom, hogy valószínűleg zaklatni is fog, ha szakítasz vele.
"kijelentettem a páromnak hogy a másik munkahelye, családja, kollégái, barátai, ismerősei, exei tabu a másik számára"
Ezek után miért kéne bíznia benned bárkinek is?
Nem tette jól, hogy felhívta. Eleve össze se kellett volna jönnie veled egy ilyen bunkó kezdés után.
4-es Ő azt mondta hogy egyik exét sem zaklatta, tiltott mindenkit és nem keresett senkit utána.
5-ös, Nem igazán értem. Miért lennék bunkó? Mesélt hogy ő mit tesz ha őt megbántják, még jó hogy kijelentem hogy a másik életébe nem kell belerongyolni és az tabu.
"Jött a megcsalásos szrorijaival, hogy ha őt megcsalják akkor kicsinálja a másikat, kirugatja a munkahelyéről, megalázza az ismerősei előtt, rájuk ír stb"
Szerinted ez normális?
Ha csak azt hiszi, hogy megcsalod, de mégse, pont ugyanúgy meg fogja ezeket tenni, vagy hasonlót.
Az se normális, hogy kinyomozta az exed számát és felhívta, hogy földbedöngölje.
Az meg egy elég beteg gondolat, hogy a párja a tulajdona. Utána meg úgy viselkedik, mint egy házőrző kutya: körbejelöl és mindenkit megugat 5 méteren belül.
Ez sose lesz egészséges kapcsolat.
A gond az, hogy vele szakítani se fogsz tudni, hiszen a tulajdonának tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!