Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kiállhatok magam mellett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiállhatok magam mellett, vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején (bár még most is nagyon az elején járunk), kijelentettem a páromnak hogy a másik munkahelye, családja, kollégái, barátai, ismerősei, exei tabu a másik számára. Történet a következő. Tegnapelőtt felhívott az exem egy idegen számról, nem tudtam hogy ő lesz az, felvettem, megkérdezte hogy vagyok, mi van velem, kb egy percet ,,beszéltünk" és letettem. Elmondtam a páromnak hogy ő volt az. Ideges lettem hogy hívott, és ő is. Azt mondta fel fogja hívni, én viszont megtiltottam neki, mert én azt gondolom hogy a saját dolgaimat nekem kell intézni, és én sem játszom a tinédzsert hogy írok vagy felhívom az ő exét hogy mit csinálok majd ha még egyszer ez előfordul. Lényeg a lényeg hogy a kérésem ellenére felhívta, ráadásul egy közös ismerőstől szerezte meg a számát, amitől még inkább csak felment a pumpa hogy másnak meg végképp nincs köze a dolgainkhoz. Nem is igazán azért haragszom rá mert felhívta, hanem azért mert a szavamnak nem volt ereje, tojt rá, és mert szerinte ha nem féltékeny az ember akkor nem is szeret igazán, ami szerintem beteges és engem idegesít, főleg ha abszolút nincs mire. Legközelebb a munkahelyemet veszi kezelésbe ha nem tetszik valami? Tegnap ezen nagyon összevesztünk, azt mondta hogy ő mindig is ilyen volt, és máskor is megteszi ha úgy érzi hogy kell, mert a párja az övé, és szerinte így a jó, ez a helyes. Ha nem tudom elfogadni, akkor külön kell menni, a titkolózásért meg mindenkit szétcsap (ez soha nem fordult elő). Jött a megcsalásos szrorijaival, hogy ha őt megcsalják akkor kicsinálja a másikat, kirugatja a munkahelyéről, megalázza az ismerősei előtt, rájuk ír stb, de ha erről szó sincs akkor!? Ja, és ezt én értem félre szerinte. Hozzá kell tennem hogy nem beszélek az exeimmel, és más pasikkal sem. Nekem ez sok. Én ezt birtoklásnak érzem, és a határok átlépésének. Én korainak érzem az efféle kirohanásokat, még csak nemrég jöttünk össze és bútoroztunk össze, és máris ez van. Kiváncsi vagyok, hogy más erre mit mond. Köszönöm.
2022. aug. 25. 04:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy idiota. Csak birtoklás mániás. A beteges féltékenység sosem a szeretet jele.
2022. aug. 25. 05:03
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan szinten állj ki magadért, hogy szakíts is.

Az a baj, hogy nem fogsz, hanem majd később, jó nagy sebekkel.

Ez az ember beteg.

2022. aug. 25. 05:04
 3/24 A kérdező kommentje:
Szerinte ez egészséges féltékenység, ez nem beteges, és ő csak védelmezi a párját.
2022. aug. 25. 05:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, menekülj minél gyorsabban. Az ember nem normális, és csak rosszabb lesz. A helyedben felhívnám a srácot, és bocsánatot kérnék.

Az ilyen tényleg a munkahelyeden is akciózna, és most mondom, hogy valószínűleg zaklatni is fog, ha szakítasz vele.

2022. aug. 25. 05:15
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

"kijelentettem a páromnak hogy a másik munkahelye, családja, kollégái, barátai, ismerősei, exei tabu a másik számára"

Ezek után miért kéne bíznia benned bárkinek is?

Nem tette jól, hogy felhívta. Eleve össze se kellett volna jönnie veled egy ilyen bunkó kezdés után.

2022. aug. 25. 05:20
 6/24 A kérdező kommentje:

4-es Ő azt mondta hogy egyik exét sem zaklatta, tiltott mindenkit és nem keresett senkit utána.

5-ös, Nem igazán értem. Miért lennék bunkó? Mesélt hogy ő mit tesz ha őt megbántják, még jó hogy kijelentem hogy a másik életébe nem kell belerongyolni és az tabu.

2022. aug. 25. 05:24
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Te jo ég. A párom még esés fél évig járt ugyan arra a fősulira amelyiken az a srác amelyikkel kavargatott. Sőt ugyan azt tanulták. Ezzel mit tett volna?
2022. aug. 25. 05:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen féltékeny, birtoklási vágya van. Ez a kapcsolat hosszú távon halott. Jobban jársz szakítasz amíg tudsz. Ez a fajta proli olyan, hogy nem tudja elviselni ha valaki kosarat ad neki, zaklatás lett a vége részedre.
2022. aug. 25. 06:07
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak undorító a személyisége. Helyedben menekülnek a kapcsolatból.
2022. aug. 25. 06:09
 10/24 anonim ***** válasza:
88%

"Jött a megcsalásos szrorijaival, hogy ha őt megcsalják akkor kicsinálja a másikat, kirugatja a munkahelyéről, megalázza az ismerősei előtt, rájuk ír stb"

Szerinted ez normális?

Ha csak azt hiszi, hogy megcsalod, de mégse, pont ugyanúgy meg fogja ezeket tenni, vagy hasonlót.

Az se normális, hogy kinyomozta az exed számát és felhívta, hogy földbedöngölje.

Az meg egy elég beteg gondolat, hogy a párja a tulajdona. Utána meg úgy viselkedik, mint egy házőrző kutya: körbejelöl és mindenkit megugat 5 méteren belül.

Ez sose lesz egészséges kapcsolat.

A gond az, hogy vele szakítani se fogsz tudni, hiszen a tulajdonának tekint.

2022. aug. 25. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!