Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már úgy az új párotok mellett,hogy az exetekkel jobb volt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 16:15
1/16 anonim válasza:
Igen. A volt párom mindig meglepett valamivel csak úgy: sütivel, virággal, csokival, gyümölccsel, szuper randiprogramokat talált ki. Az utána lévő barátom pedig sosem adott ajándékot, se valentin napra, sem nőnapra (amit kicsit gáznak tartottam), csak hétvégente találkoztunk, akkor is csak a tv-t bámultunk. Szóval mosmár ő is az ex barátom.
25n
2/16 anonim válasza:
Meg fogod szokni az új párodat idövel biztos van benne ojan tulajdonágok ami az exetbe nem volt
3/16 anonim válasza:
Igen, de azért, mert rájöttem, hogy nem vagyok túl a régi.
4/16 anonim válasza:
Volt ilyen még régen, sok exemmel ezelőtt, amikor még nem voltam túl az egyikükön, és akkor "jobb híjján" összejöttem valakivel csak hogy legyen. Ilyen esetben ez érthető is, hogy nem volt olyan jó, mint az előtte levő. De úgy egyébként ezt követően mindig csak jobb párt választottam az exek után, tanulva a régi hibákból, fejlesztve magam és az emberismeretem is.
5/16 anonim válasza:
Csak addig, amíg szexuálisan nem szoktunk össze
6/16 anonim válasza:
1-es. Akkor minek dobtak egy rosszabbért az előző exet...
7/16 anonim válasza:
Volt. Aztán értelemszerűen belőle is ex lett. Utána pedig lett egy olyan kapcsolatom, ahol eszembe se jut egyik ex sem.
8/16 anonim válasza:
6-os. Mert nem lettem szerelmes, és fölöslegesen nem akartam húznia a fiú agyát és idejét.
9/16 anonim válasza:
8-as aztán a következőbe sem lettél szerelmes és őt is dobtad ?
10/16 anonim válasza:
9-es. Ha te nem vagy szerelmes akkor még együtt maradsz az illetővel?
De szerelmes voltam, sokáig együtt is voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!