Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja szakított velem a párom majdnem 4 év után. Máig minden nap bőgök, depressziós vagyok. Mennyi idő után lesz jobb?
Itthon vegetáltam, majd próbáltam a barátnőimmel bulizni járni. Új hobbikat kerestem, elkezdtem edzeni, vásároltam. Ismerkedtem is, két fiúval is, végül egyikükkel sem tudtam komolyabb szintre lépni, pedig ők nagyon akarták.
Rá gondolok folyamatosan, hozzá hasonlítok mindenkit, és senki nem üti meg azt a szintet, nem tudok olyat érezni más iránt mint amilyen vele volt.
Kinek mennyi idő kellett hogy a nagy szerelmét kiheverje? Tovább lehet ebből lépni? Vagy egyedül kell a hiányával élnem örökre, esetleg más mellett, kevésbé boldogan... 25/L
El kellene gondolkodnod, hogy mihez ragaszkodsz, gondolom tudod miért ment tönkre a kapcsolatotok. Ha szakított veled, akkor annyira nem volt tökéletes a viszonyotok, és ő vagy/és ő sem benne.
Tovább lehet, és kell ebből lépni!
Szerintem egy egesz elet is leelheto igy. Alkalmi szex, mas korulmenyek kozt hatizsakos utazas, oriasi valtozas, pozitiv sokk tudna leteriteni errol a vaganyrol.
Nekem a szex orvossag tarskeresorol, ugy, hogy nem latom tobbe, es nagyon jo.
De nem vagyunk egyformak.
Folytatni kell az eddigi munkát, fejleszteni magad és az önismereted. Távolabbról átnézni a kapcsolatot, mik voltak a gondok, mi vezetett a végéhez. Olyan nincs hogy tökéletes volt, mert valami miatt vége lett.
A 8 hónapot nem mondanám soknak még 4 éves kapcsolat után, főleg hogy 2 sráccal is már ismerkedtél, tehát sebeket téptél fel sérülten. Igaz bőgni már nem kéne napi szinten. Ha nem költői túlzás amiket írsz és amilyen mélyen érzed magad, akkor szakembert lehet érdemes lenne felkeresni, együtt dolgozni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!