Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiállhatok magam mellett, vagy neki van igaza?
Erre csak egy szó jut eszembe: MENEKÜLJ!!!!
Ha vele maradsz azért is megfog verni, mert 3 perccel kesőbb érsz haza a boltból, tehat tuti beszélgettél egy férfival. (Dolgoznod addigra mar rég tilos lesz, hisz ott is vannak ferfiak, ami garancia arra hogy megcsalod)
Volt már figyelmeztető jel ezek előtt is. Egyszer csajos napot tartottunk, elmentünk egy fél délelőttre csavarogni. Elmentünk meginni egy kávét is, észre sem vettem és elszaladt még egy óra. A megbeszélt időre nem értem haza, a telefonom pedig a táskámban volt rezgőn. Nyilván ha valakivel szemben ülök akkor megtisztelem azzal hogy nem nyomom a telefont, ő pedig hívott, sokszor egymás után. Mikor észre vettem rögtön vissza hívtam, óriási balhé lett belőle hogy miért nem veszem fel a telefont, és ha Facebookozni tudok, akkor neki miért nem veszem fel, de erről szó sem volt, a táskámban volt végig. Váltig állította hogy én láttam hogy hívott, addig, amíg le nem esett neki hogy nem tud engem helyére venni.
Másik példa is volt. Nyaranta én strandolni járok a kolléganőmmel, és képeket kért a tóról ahová járunk, szóljak ha fel és leszálltam a vonatról, illetve mondta hogy hívni fog videóchaten.
13-as Az szép!
Vegyél egy nagy levegőt, és szakíts vele, lehet ez még rosszabb is!
Általában nyugodt vagyok amíg nem kezd el ilyeneket csinálni. Ma is össze vesztünk ezen, mondtam neki hogy az én szavam neki ezek szerint nem ér semmit, erre cáfolt. Váltig állítja, hogy normális amit csinált, és ilyen a reakciója minden normális embernek akinek ír vagy hívja az exe, sőt mindenki más azt mondaná hogy szájba is kéne vernie, de hogy ő ilyet nem tenne. Sajnálom az exemet őszintén szólva, hogy most át kellett mennie ezen szegénynek.
Össze vagyunk költözve, nem lenne olyan egyszerű.
18-as Ja ha nem ilyen egyszerű, akkor nincs is gond. Legyetek nagyon boldogok!
Végül is az elköltözés tényleg nagy macera, megéri egy pszichopatával együtt lenni, mint változtatni.
18, majd ha terhes leszel, es megszülöd, na akkor nem lesz egyszerű.
Es nem csak az én, de sok hasonló helyzetet megjárt nő (néha férfi) tapasztalata, hogy ez nemhogy jobb nem lesz soha, de rosszabb igen.
Hidd el ameg nincs közös gyerek vagy hitel, addig nem olyan nehéz eljönni.
Olvass utána a nárcisztikus személyiségnek, a bántalmazó kapcsolatnak, és gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!