Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakulhat egy kapcsolat egymás mellett éléssé?
Mik okozhatják hogy egy jó kapcsolat így változik?
Volt benne részed?
Mi nem élünk együtt,de tizenéve egy párt alkotunk. Voltak mélypontjaink a kapcsolatunkban, a páromnak eléggé zűrös/önző a családja, ami olyan konfliktusokat szül amibe időnként "belebotlunk". Mindemellett jól megvagyunk, hasonló az értékrendünk, ragaszkodunk egymáshoz, tehát akár még jól működőnek is mondhatnám a kapcsolatot.A háttérben lévő problémák miatt viszont már többször szakítottunk.
Együtt vagyunk,kötődünk egymáshoz, de tompít az érzelmeinken - az enyémen legalábbis- a háttér, ami miatt valahol mégsem igazán jó ez a kapcsolat.
Nem. A kapcsolataim nem voltak egymás mellett élősek.
Egyrészt tudni kell egy kapcsolaton belül változni, másrészt oda kell figyelni a partnerra, és ha jó az adott kapcsolat akkor a partner is odafigyel rá.Így a mérleg állandóan egységbe kerül.
A nehézségek egy erős kapcsolatot nagyon megtudnak erősíteni, és új impulzusokat is indítanak be, melyek hol csitulnak, hol emelkednek. Sosem állandóak. Ezért nem unalmas.
Én tudok példát mondani, mert mi most két éve csak egymás mellett, nem együtt élünk.
Például a megszokott rutin: mire én hazaérek a munkából, ő már letusolt, és TVt néz. Én is gyorsan letusolok, aztán vacsorázunk.
Sablonok: Milyen napod volt? Jó. Holnap nehéz napod lesz? Aha, oké. Na én végeztem.
Eltérő ritmus: a párom éjfélig TVzik, én 22kor már ágyban vagyok. (Igen, így semmi intimitás, max ünnepnapon.)
Intimitás: már szinte semmi. Futólag egy-egy szájrapuszi. Automata ölelések, film közbe néha átkarol.
Egyszerűen megszoktuk egymást, a napjaink óramű pontossággal ugyanúgy telnek. Miért is vagyunk együtt? Mert ez így biztonságos. Nem lenne kedvem újrakezdeni az ismerkedést, megszokni valaki idegesítő szokásait, idomulni máshoz.
Igen volt. Őtthon ulos en szeretek hazon kívül programokat csinalni.Bár sok ponton egyeztünk meg imadtuk egymast de annyira monoton volt a 4 fal kozt lenni folyton csak neteztem ő meg tvzett. Közös program vasarlas főzés max kerteszkedes.Mindig a kifogasok nincs love vagy idő vagy akarmi.
Na akkor megfogadtam h soha tobbet ilyen megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!