Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem nem kivancsi ram, miert figyel?
Szakitott velem 1,5 honapja. Nagyon nehez volt, de a vege fele egyaltalan nem voltam boldog. Nem igazan adtam magamra, egyszeruen felorolt ez az egesz. Nem csalt meg, de ereztem hogy nezeget kifele. Majd szakitott velem, akkor abban a pillanatban teljesen osszetortem. Viszont nem konyorogtem neki, nem sirtam elotte. Elkoltoztem es ugy erzem osszeszedtem magam. Kimozdulok a baratnoimmel, valtoztattam magamon, es kezdek visszatalalni magamhoz, sot egy jobbat kihozni magambol. Felkert egy fotos is, hogy keszitsen kepeket rolam. Azota hogy jobban erzem magam, meg is osztom. Viszont eszrevettem, hogy minden egyes tortenetem azonnal megnezi. Mivel a hugom es baratnom is az ismerose megkerdeztem hogy az o tortenetuket is megnezi? Nem.
Azert bant ez a tortenet, mert pont o vette el az onbizalmam… (az egesz viselkedesevel ami odaig vezetett, hogy teljesen elhagytam magam) Most pedig annak ellenere, hogy nem erdeklem es szakitott velem, mindig nezi.
Nyilvan azota nem beszeltunk. Csak nem tudom miert.
Ha az exem nem kivancsi ram, miert figyel? Én átfordítanám ezt a kérdést erre inkább: Ha nem vagyok kíváncsi az exemre miért figyelem?? Ez ugyanolyan helytálló vagy még helytállóbb kérdés....
"Azert bant ez a tortenet, mert pont o vette el az onbizalmam… (az egesz viselkedesevel ami odaig vezetett, hogy teljesen elhagytam magam) Most pedig annak ellenere, hogy nem erdeklem es szakitott velem, mindig nezi."
Amúgy csak kérdezem, miért nem tiltottad le még? Ahogy nyilatkozol róla, szerintem akár le is tilthatnád, de te tudod.
Szerintem ez, hogy nem tiltod, így lehetőséget hagysz, hogy láthasd ha nézi a történeted. Ez valamilyen szintű érdeklődés a részedről. Én így látom. Semmi értelme, hogy szakítás után fent legyen az ex. Ha vége akkor legyen tényleg vége. Érzelmi függésbe vagy így tőle. Megnézi a történeted és ezen tépelődsz, hogy miért nézi meg, talán még titkon reménykedsz benne megváltozik vagy valami. Ez te tudod miért nem tiltod le és hagyod magad "tovább lépni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!