Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, ha vissza akar szerezni , jönni az ex? (ffi) rákérdezés nélkül? Női és férfi oldalról is kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Tehát tipikus jelekre vagyok kíváncsi
Kort és nemeteket is írjátok le légyszives
2021. jún. 5. 14:35
1/6 anonim válasza:
Kb 1 év után keresett meg, jól tudta, mi a kedvenc kajám. Küldte a képet, h bevásárolt hozzá és szombaton vár. N48
2/6 anonim válasza:
Első, jól megvásárolható vagy.
Egyébként nincsenek tipikus jelek. Nálam annó úgy tűnt,hogy vissza akar kapni, mindent megtett értem, aztán amikor hajlandó lettem volna beszélni vele, lelépett.
3/6 anonim válasza:
Sűrübben keres, bókolgat, felhozza a szép emlékeket, amiket együtt éltetek meg. Ez lehet jel, de már csak onnantól biztos, hogy vissza akar jönni, ha kimondja. Lehet, hogy csak pár alkalommal együtt szeretne lenni veled az ágyban, de többre nem gondol. Ha már a testiségig eljutottatok.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Ilyen tipikus jelekre gondoltam. Köszönöm
2021. jún. 5. 20:37
5/6 anonim válasza:
Ha már az ex felbukkan, az egyértelmű, hogy nem jött össze neki más és vissza akar mászni. Ez nemtől független.
6/6 anonim válasza:
Egy jó romantikus vacsora nálam is bejön. Ha jelentkezik úgyis szexet akar! F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!