Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit csináltok az ex ajándékaival, nálatok maradt cuccaival, ha az exetek nem kíváncsi már rátok hogy visszaadd a cuccait?
miért ne dobhatnád?
de en volt amit megtartottam pl könyveket amiket szeretek.
Én kidobtam a picsába mindent,még a fotókat is mert az exemnek már az utcán a köszönés is nehezen ment
Utólag kiderült jól döntöttem mert megkerestem pár év után abszolút privát ügyben a segitségét kérni, aztán elkezdte nyomni a szöveget, hogy "én mit akarok tőle mert már 10 éve szakitottunk" (közben meg csak 6 éve akkor de mindegy)
Ha leszar az exed akkor szard le te is véglegesen
Én első körben bedobozoltam amit nem tartottam meg, aztán egy idő elteltével kidobtam, pontosabban a kuka mellé raktam, hogy vigye akinek kell.
Amit megtartottam plüssöket azokat a blöki miatt, mert szereti a plüss játékokat cincálni, így volt amivel pótóljam a szétszedett játékait.
Én kidobtam. Nem sok fontos volt mondjuk, fogkefe/ póló ilyesmi. De írtam neki, ha kell odaadom, nem jött érte.
Szerintem te is kidobhatod.
Ami hasznos volt meg tetszett azt megtartottam.
Miért kéne kidobni csupán azért valamit mert azaz exünktől van?? sosem értettem ezt a felfogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!