Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mit csináltok az ex ajándékaival, nálatok maradt cuccaival, ha az exetek nem kíváncsi már rátok hogy visszaadd a cuccait?

Figyelt kérdés
Kidobhatom a picsába?

2020. jún. 18. 16:32
1 2
 1/12 Lachesys ***** válasza:
100%

miért ne dobhatnád?

de en volt amit megtartottam pl könyveket amiket szeretek.

2020. jún. 18. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kidobtam a picsába mindent,még a fotókat is mert az exemnek már az utcán a köszönés is nehezen ment

Utólag kiderült jól döntöttem mert megkerestem pár év után abszolút privát ügyben a segitségét kérni, aztán elkezdte nyomni a szöveget, hogy "én mit akarok tőle mert már 10 éve szakitottunk" (közben meg csak 6 éve akkor de mindegy)

Ha leszar az exed akkor szard le te is véglegesen

2020. jún. 18. 16:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Pont ugyan ez. Írtam neki, hogy találkozzunk cuccokat cserélni, mert azért nekem kellettek volna amik nála maradtak, de még meg se nyitotta az üzenetet, tiltott. Azóta találkoztunk az utcán, nem köszönt, elfordította a fejét. Gondolom már nem kapom vissza a dolgaimat.
2020. jún. 18. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kell belőle semmi, akkor ne tartsd meg. Amúgy ha szeretnéd visszakapni a dolgaidat, akkor kérd meg egy közös ismerősötöket (vagy ha nincs kit, akkor csak egy barátnődet), hogy menjen el, csöngessen be és kérje el a cuccaidat. Legrosszabb esetben kiderül, hogy ő már kidobta őket, de egy próbát megér. Ilyenkor amúgy vissza is küldheted az ő dolgait. Ha ennyire gyerekes, hogy arra a 2 percre se hajlandó találkozni veled, amíg átadjátok a másik dolgait, akkor nem tudsz mit csinálni, marad ez a közvetítős dolog.
2020. jún. 18. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én postán visszaküldöm.
2020. jún. 18. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartotram egyrészt, amiket szívesen használtam. A többit elpakoltam, aztán idővel selejteztem nagyrészet.
2020. jún. 18. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én első körben bedobozoltam amit nem tartottam meg, aztán egy idő elteltével kidobtam, pontosabban a kuka mellé raktam, hogy vigye akinek kell.

Amit megtartottam plüssöket azokat a blöki miatt, mert szereti a plüss játékokat cincálni, így volt amivel pótóljam a szétszedett játékait.

2020. jún. 18. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kidobtam. Nem sok fontos volt mondjuk, fogkefe/ póló ilyesmi. De írtam neki, ha kell odaadom, nem jött érte.

Szerintem te is kidobhatod.

2020. jún. 18. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Ami hasznos volt meg tetszett azt megtartottam.

Miért kéne kidobni csupán azért valamit mert azaz exünktől van?? sosem értettem ezt a felfogást.

2020. jún. 18. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami tetszik, tartsd meg! Annak idején én is visszaadtam volna neki mindent, ha hajlandó lett volna velem tárgyalni. Lerendezte azzal, hogy majd jön érte. Vártam egy darabig, talán egy évig is. Nem jelentkezett ezért ami nekem kellet megtartottam, ami nem azt elajándékoztam vagy eladtam.
2020. jún. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!