Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hordja azt az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hordja azt az exem, amit tőlem kapott, illetve az ajándékaim miért tartja még a polcán, ha van új barátnője? Pedig elég csúnyán mentünk szét, de én még mindig nagyon szeretem pedig eltelt fél év

Figyelt kérdés

2018. ápr. 11. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert szereti azokat a dolgokat. Gondolom túllépett rajtad, így nem okoz benne kellemetlen érzéseket a dolog. Én soha nem dobáltam ki szakítás után azokat a dolgokat, amiket szerettem használni, csak azért, mert extől kaptam őket, elég abszurd dolognak tartom. Ha van valakije és ennyire egyértelműen nem érdekled, akkor szerintem tiltsd le, ne nézegesd, miket csinál és miket hord, ne tartsd vele a kapcsolatot, mert csak annál nehezebb és jóval tovább tart túllépni rajta.
2018. ápr. 11. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve szakítottunk. De a tőle kapott ékszereket, sálat és táskát gond nélkül hordom, mert nagyon szeretem őket. Az exszel nem jönnék össze újra, szimplán csak kötődöm a tőle kapott cuccokhoz. Ne gondolj bele ebbe többet te sem.
2018. ápr. 11. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak használja őket. Praktikus, de már rég túllépett rajtad. Keress mást, ne foglalkozz vele. Neked is jobb lesz.
2018. ápr. 11. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!