Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha van barátnője, akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnője, akkor miért ölelt meg?

Figyelt kérdés
Jóban voltunk, de annyira azért mégsem,hogy búcsúzáskor (már nem fogunk talalkozni, mert véget ért a projekt amin dolgoztunk)hosszasan simogtva öleljen meg. Voltak ott mások is,nagy tömeg volt. Mit jelentek neki?csak barát?kolellega?
2018. márc. 16. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?
2018. márc. 16. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont azért ölelt meg, mert búcsúzott. Tudod, amikor dolgoztam egy helyen, a kollégákkal nem köszöntünk minden reggel öleléssel, de amikor 2 hónap után eljöttem, ott is ilyen ölelkezős búcsúzás volt, mert jóban voltunk. Ennyi.
2018. márc. 16. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak egy bucsuzas volt, semmi tobb.
2018. márc. 16. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem voltunk baráti viszonyban,mindig került. Mire fel ez a nagy ömlengés ?
2018. márc. 16. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szíveen meghúzna, ha tudná hogyn em akarsz attól többet.
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy ölelés nem tilos, még ha barátnője is van. Ezt te élted meg, neked kell tudnod, milyen volt a "hosszasan simogatva" ölelés. Tán a derekadat vagy a melledet, nyakadat simogatta? Mert így, hogy nem tudjuk, a miértre is nehezebb válaszolni.
 7/10 A kérdező kommentje:
A hatamat simogatta. Teljesen lefagytam közben. Nagyon hosszasan tartott. Mintha sajnálta volna,hogy nem lát többé. Nem gondoltam,hogy ennyire bírt őszintén szólva.
2018. márc. 16. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy te ebbe többet látsz bele, mint ami ténylegesen történt? Csak mert nekem úgy tűnik...
2018. márc. 16. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ebből annyit tudok mondani, hogy egyszerű szimpátia, ami ezzel fejezett ki. Sokszor van ilyen az életben, hogy egy búcsúzás, vagy váratlan esemény során derül ki, hogy bizonyos embereknek fontosak, szimpatikusak voltunk/vagyunk, amit egyéb helyzetben nem mondanának ki. Örülj neki, hogy ez van, pozitív a személyiséged, és ezt jelzik is. (6-os voltam)
2018. márc. 16. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy megölelt búcsúzáskor, nem jelenti azt, hogy "ennyire bírt". Egy kollegiális viszonyba, amikor hónapokig dolgoztok egy projekten, simán belefér, hogy a munkátok zárultával egy öleléssel búcsúztatok, és ünnepeljétek azt, hogy megvalósítottatok közösen valamit. Európában élünk 2018-ban, ez itt tök természetes. Oroszo.ban szájon csókolják egymást még a férfiak is üdvözléskor - ott mi mindenről fantáziálnál?!

Nem is értem egyébiránt a kérdésed... vagy hogy milyen válaszokat vársz. Írjuk azt, hogy eldobná érted a barátnőjét, hiszen szerelmes beléd hónapok óta, te vagy élete értelme, stb. és akkor elégedett leszel?

Ki kell ábrándítsalak! Te beindulták a pasira, fantáziálsz róla, azon kattogsz, hogy vajon mit akarhat, neki mit jelentett ez az ölelés, ugye?! Gyanítom, hogy semmit. A pasik ennél sokkal egyszerűbben működnek: akk tetszik nekik, annak a tudtára adják elég egyértelműen... Mondjuk ölelés közben volt merevedése? Vagy elhívott egy kávéra? Vagy bármi ilyesmi? Ugye, hogy nem?!

2018. márc. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!