Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan tetszik akinek barátnője van. Mit csináljak? Valaki üzit?
Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 13:14
1/10 anonim válasza:
Vagy magadba fojtod és megvárod amíg elmúlik
vagy megpróbálsz szerető lenni nála
vagy megpróbálod elszakítani a nőjétől és te belépni a helyére.
Az utolsó kettő nagyon sok szempontból elítélendő és fájdalmat okozol másnak.
Az első elfogadott, de fájdalmat okozol magadnak.
A te döntésed.
2/10 anonim válasza:
Ne rondíts bele. Attól vagyunk emberek, hogy tudunk magunjor uralkodni.
23/N
3/10 anonim válasza:
Felejtsd el, de tényleg. Ne legyél már oooolyan!
De nekem írhatsz üzit, ha szeretnél.
Nekem is tetszett már barátnős fiú.
4/10 anonim válasza:
Rondíts bele, légy előbb szerető, majd vedd át az uralmat ! A másik csaj is megtenné veled!
5/10 anonim válasza:
Ne hergeld magad a tiltott gyumolcsre. Dontes kerdese...
6/10 anonim válasza:
1#-essel maximálisan egyetértek. Nincs mit hozzáfűzni.
7/10 anonim válasza:
Az az igazság hogy te sem örülnél ha valaki be akarna próbálkozni a párodnál.
Annyi férfi van biztos van hozzád illő.. :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem, jobban jársz, ha nem hajtasz rá. Még ha esetleg "célba is érsz", mennyire tudnál utána bízni benne?
9/10 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk, kivéve ha támad ! ;)
10/10 anonim válasza:
Nekem is olyan tetszik, akinek van barátnője. Nem hajtok rá, elfogadtam, hogy ez van, de nem olyan egyszerű így az élet. Most is érezni akarom az illatát, csókolni az enyhén borostás bőrét, előbb az arcán, aztán a nyakán... jó erősen magamhoz szorítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!