Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért néz/bámul a volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz/bámul a volt barátnőm barátnője?

Figyelt kérdés

Röviden egy éve kb összejöttem egy csajjal de volt ez a barátnője akit sosem kedveltem. Kerültem őt. Nagyon nem tetszett neki hogy kavarok a "legjobb barátnőjével". Mindig is fura volt velem a csaj olyan ellenszenves volt velem persze aztán én is az voltam vele. De ahogy telt az idő szakítottunk az akkori barátnőmmel. Nem működött a dolog csak veszekedtünk és inkább se veled se nélküled kapcsolat volt a miénk. Ez kb 4hónapja volt vagy 5 és (lehet hogy előtte is) most tűnt fel hogy az exem barátnője nem gyengén leskelődik utánam. De amint oda nézek elkapja a tekintetét. (Ja mert az exem barátnőjével egy helyen dolgozunk).

De ami fura hogy most nem ellenszenves velem legalábbis nem utál (ez csak egy megérzés).

Először azt hittem hogy az exem "pletykált" el neki valamit és azért néz mindig nagy szemekkel de szerintem ez hülyeség. Csak az érdekel miért nézegethet engem mindig? (Igazából egy kicsit fura eddig nen hittem el hogy bámul a csaj de a haverjaimnak is feltűnt hogy elég sűrűn rám pillant és nézeget.)

Köszi szépen a segítséget!

2018. jan. 28. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs semmi ötleted?

Biztos,hogy mi,idegenek kellünk ahhoz,hogy megtippeljük,hogy egy számunkra ismeretlen lány,(a leírt eset után) miért bámul egy számunkra ugyancsak ismeretlen fiút?

2018. jan. 28. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Téged felvettek valahova dolgozni?
2018. jan. 28. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:

1es válaszoló köszi de ötletem sincs ezért kérdezem.

2es válaszoló képzeld igen apámé a cég én meg Richie Rich vagyok. Kérlek ne szólj ha leesett!

2018. jan. 28. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó,akkor adok pár tippet.

1.A csajnak régebben is tetszettél már,féltékeny volt a barátnődre,emiatt viselkedett úgy,ahogy.

Most meg nem tudja,hogy merjen-e közeledni..

2.Régebben nem csípett,nem voltál szimpi neki,ezért viselkedett veled olyan ellenszenvesen.

Mostanában,kezd rájönni,hogy nem is vagy te olyan "bunkó".Szívesen megkóstolna,csak nem mer lépni.

3.Esetleg az exed kérte meg rá,hogy tartson szemmel téged ez a bizonyos barátnő.

Talán még nem zárta le veled a dolgot és a csajjal figyeltet,hátha kiderül rólad valami személyes,mondjuk,hogy van-e barátnőd,stb.

2018. jan. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!