Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örülnétek neki,ha szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek neki,ha szakítás után hónapok elteltével írna nektek az exetek karácsony előtt egy rövid,kedves üzenetet? Jól esne, ha gondolna rátok az ex? Elsősorban férfiak véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Írjon annak akivel megcsalt, vagy akivel él.
2020. dec. 4. 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az exem szakított velem, kifejezetten sértésnek venném, ha meg én szakítottam vele, akkor gondolom megvolt rá az okom, úgyhogy miért áltatnám bármivel is. Lehet jól esne, de csak fölösleges fájdalom.
2020. dec. 4. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem lenne esélye írni, mert én egy ex-szel sem tartom a kapcsolatot . Meg, amúgy egy ex minek írogat?
2020. dec. 4. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Ex azért ex , mert nem vagyok rá kíváncsi. Ne írogasson semmit.
2020. dec. 4. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Kevés az info. Ki szakított kivel?

Ha én vele, akkor nyilván oka volt, úgyhogy ne írjon.

Ha ő velem, és én még szeretem, akkor lehet jólesne, de nyilván a büszkeségem azt mondatná, hogy ne irkáljon, és nem is válaszolnék.

2020. dec. 4. 17:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Pasi kezdeményezte a szakítást.
2020. dec. 4. 17:55
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ne írj neki, mert 1 nem örülne neki 2. ne alázd meg magad 3. felejtsd el.
2020. dec. 4. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Ne tedd!
2020. dec. 4. 18:06
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha a pasi szakított, és a nő akarna neki írni, fuu az nagyon gáz!
2020. dec. 4. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha amúgy nincs kapcsolatunk, én nem tudnám mire vélni, hogy írkál nekem. Minek? Különösebben nem örülnék neki. Ha amúgy baráti kapcsolatban maradtunk szakítás után, és nem a semmiből jön az üzenet, annak örülnék.
2020. dec. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!