Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hagytak már el Karácsonykor?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytak már el Karácsonykor? Illetve történt veled olyan, hogy pont Karácsony(ra) előtt jöttetek össze?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Karácsony előtt egy pár nappal hagytak el.

Igazából mindegy, mert máskor sem jobb, de olyan zseniális indokot fűzött hozzá, hogy "így legalább van esélyem programot szervezni magamnak karácsonyra".

2020. nov. 24. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de az édesapám akkor halt meg, azt nem kívánom senkinek. Egy kapcsolat nem ajándék, a karácsony meg ugyanolyan nap, mint a többi, ha valaki el akar hagyni, akkor ezért ne húzza az időt.
2020. nov. 24. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pár éve. 24.-e előtt azt hiszem. Akkor baromi rossz volt. De most már tudom, hogy annál jobb nem is történhetett volna. :D

Az ajándékát meg "filmbe illő módon" odaadtam egy olyan idősebb hölgynek, aki ételért állt sorba egy karácsonyi ételosztásnál. Legalább ő örült neki...

2020. nov. 24. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Valahogy 25-26 körül szakítottam exemmel, mert akkor vallott be valamit, amitől rögtön kiábrándultam. Nem magától vallotta be amúgy, mert volt előzménye, csak hazudott róla, viszont nekem sántított a dolog, és kiszedtem belőle. Aztán egy percet sem akartam többet vele lenni, rohamtempóban elköltöztem. 5 évig voltunk együtt amúgy...
2020. nov. 24. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:

De édes sztori :D örülök, hogy utólag rendben lettél, szerintem a legtöbb elhagyott így érzi. Jó sok idő múltával persze.

2020. nov. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!