Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kíváncsi ennyire?
Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk lassan. Kiderült lenne más csaj is a képben, én közöltem nem vagyok hajlando egy pasiert se versenybe szállni, se teperni. Közöltem vele normális mód. Érti ez volt a válasza. Azóta bármi amit postolok (hírek, munkáim, stb) mindig ő az első aki megnezi 24 órás storyba. Ha van más mint Ahogy mondta akkor miért nézeget meg mindig? Néha kicsit fáj mert megkedveltem... Vajon fog írni? N32.2022. márc. 12. 15:45
1/4 anonim válasza:
Nem kíváncsi, sokat postolsz, ő meg pont olyan insta függő, mint te, csak kattint.
2/4 A kérdező kommentje:
Én leginkább a munkámat pótolom... Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekli.... Akkor francnak nem töröl inkább?
2022. márc. 12. 16:02
3/4 A kérdező kommentje:
Ha nem kíváncsi minek nézi egyébként? Nem neki teszem ki mellesleg ha engem nem érdekel valami akkor nem nézek rá!!!!
2022. márc. 12. 16:03
4/4 anonim válasza:
Neked nem az a bajod hogy megnézi, hanem hogy nem keres, nem ír, nem mondja hogy "jöjjünk össze újra".
Két teljesen különböző helyzet, nem kéne áltatni magad. Csettintésre ugranál ha fütyülne.
Egyébként meg letiltod és nem fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!