Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megszabadulni a függő barátomtól?

Figyelt kérdés

Már lassan 3. éve tart ez a dolog.

Drogfüggővé vált menet közben. Számomra már nagyon kellemetlen a viselkedése, a tettei, cselekdetei, amik szerinte teljesen rendben valóak, de én csak hisztizek és túl reagálom.

Mint kiderült például, folyamatosan tartja a kapcsolatot az ex barátnöjével, honapok óta. Ezen felül segíti is anyagilag, szivességek stb. Már ez a dolog önmagában nagyon rosszul esik, megbeszélni lehetetlen vele mert azonnal támad.

Most ott tartunk, hogy egyikünket sem akarja elengedni, de velem többet akarna, ja köszi.

Amikor elhatározom magam hogy lelépek, akkor kb az elmebetegség 50 árnyalata jelenik meg rajta.

Szélsőseges hangulatingadozások és tettek. Én már félek tőle. Tud mindent rólam hol lakom, munka ilyenek, nem hagy békén.

En nagyon sajnálom hogy idáig romlottunk. És hogy ennyire a befolyása alatt tud tartani!

2022. aug. 8. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*1-2 hónap alatt leépíthetők. Az idő azért is húzodik el mert az áldozat is gyenge kiszállni. Valójában ő is "leszoktatason" van.
2022. aug. 8. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt írom , de elég szar pszichológusod lehet 😕

Elvenném a diplomàjàt

2022. aug. 8. 16:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat, 9-nek kivételesen is.
2022. aug. 8. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt ilyen. Fordított pszichológiát és ugyanolyan manipulációt vetettem be, mint ő, csak máshogyan.

Pl. sex.Egyre kevesebbet kapott, majd éreztettem vele h nem jó vele(azt adtam elő h nem tudom miért de ő az egyetlen az életemben akivel nemtudok elmenni, de nem baj, csak hisztis leszek ha nem megyek el).

Utálta ha valaki hosszú üzenetekkel bombázta(direkt bombáztam hosszú üzikkel,ajd bocsit kértem😃).

Próbált agresszívoskodni, de mivel látta rajtam h nem félek abbahagyta.

Minden percben hívogatott, rövid üziket írt(direkt nem vettem fel, vagy órák múlva válaszoltam, kifogást találtam h sok dolgom volt amit nem részleteztem).

Mindig manipulációs szövegelés volt amit ő megbeszélésnek hívott. Direkt telefont nyomkodtam közben, mint aki nem hallja...

Szépen lassan elértem h ő akarjon szétválni. Sikerült, igaz utána békülni akart. Erre tükröztem a bipolár mondatait. Egyik percben azt hazudtam persze, a másikban hozzávágtam h kidobott akkor maradjon is így. Mindennek elhordtam, minden hibáját felsoroltam. Onnantól 0kommunikácó.S nyugi van 🙂

2022. aug. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!