Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megszabadultam egy zsarnok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszabadultam egy zsarnok kapcsolatból , de hiányzik . Ez normális ?

Figyelt kérdés

6 év együttélés után egyszer csak közölte velem a “pàrom” , hogy elege van belőlem. Ha szeretném , akkor megváltoznék a kedvéért . Természetesen nem tettem, nem is akartam . Az egész kapcsolatunk az ő zsarnokságára épült . Kezdettől fogva irányítani próbált és sajnos tudott is. Roppant naiv és szerelmes voltam . Onnantól, hogy fél év után összeköltöztünk , nekem nem igazán volt beleszólásom a dolgokba. Mindent ő intézett, a pénzem felett is ő rendelkezett. Luxusban akart élni, amit meg is tudott teremteni kettőnk fizetéséből . Én ez idő alatt pedig szépen lecsúsztam mellette. Elfordult tőlem a család , lemorzsolòdtak a barátaim. Szép lassan elérte , hogy csak ő legyen az életemben . Teljesen befordultam , nem volt kedvem sehova menni . Ha mentünk is valahova, akkor vita lett belőle, hogy én leégetem őt a bunkó viselkedésemmel.

Pár hete viszont teljesen megváltozott . Bizonygatta , hogy szeret, tervezgette a jövőnket . Majd egyik nap közölte velem , hogy ő rengeteg fájdalmat kapott tőlem és költözzek el. Szóhoz se jutottam . Összeszedtem a cuccaim és eljöttem. Aznap már egy másik lánynál vígasztalòdott . Kettős érzés van bennem, egyrészt “felszabadultam” másrészt elképesztő ürességet érzek és hiányzik . Tudom, hogy jobban jártam , hogy elhagyott és nem köt hozzà gyerek se . De mindezek ellenére én szerettem. Fàj , hogy így eldobott. :(

Normális , hogy így ragaszkodom ezek után is hozzá?

26/N

2020. aug. 1. 06:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos gyakori. Ez az időszak nehéz, mert könnyen visszacsábulhat az ember vissza abba a rosszba, amiben volt. Ilyenkor kissé bizonytalan, mert egyedül maradt, de határozottnak, erősnek kell lenni.
2020. aug. 1. 07:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő hiányzik, hanem az irányítás, ami eddig adott egyfajta biztonságot. Amint lesz egy terved, hogy mit fogsz kezdeni a jövő héten, egy hónap múlva, és egy éven belül, sokkal jobban fogod érezni magad. Kezd el tervezni az önálló, szabad, boldog életed! 😊
2020. aug. 1. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de gyakori. Most légy erős, és soha ne nézz vissza. Pár év múlva meg fogod köszönni magadnak😀 Kezdj el élni!
2020. aug. 2. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!