Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok.170 cm és...

14 éves lány vagyok.170 cm és 65-68 kg. Hány kilótól kellene megszabaduljak, hogy 'normális legyek? Sokszor cikiznek emiatt

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a probléma, hanem azokkal, akik beszólnak emiatt. 65 kiló teljesen átlagosnak mondható, nincs ezzel probléma. Magadnak akarj megfelelni, ne a közegednek, mert akkor soha nem lesz nyugtod.

Amúgy is fiatal vagy még, ne akarj drasztikus kúrákba kezdeni, a legegyszerűbb, ha lemondasz a cukros ételekről és italokról, ha teheted, megbeszéled szüleiddel, hogy egyetek inkább teljes kiőrlésű kenyeret, kerüld a sok tejet (lassítja az emésztést, plusz magas cukortartalom), és gyümölcsöt se egyél kilószámra (nem tilos, csak azért módjával). Ha ennyit teszel magadért, az már bőven elég.

Persze, sportolhatsz is valamit, de a lényeg az első bekezdésben van.

2015. aug. 10. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2015. aug. 10. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 55-60 kg körül teljesen jó lennél. Persze az egyéni adottságokból is függ. Lehet, hogy 55 kilósan lennél szuper, de lehet, hogy az már túl vékony lenne.

Szerintem az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a tükörben. És egyébként sem az a legjobb alakú lány, aki a legvékonyabb! A forma, az alak szerintem többet számít, mint a kg-k. Sovány ne akarj lenni semmiképp. Figyel oda, mit eszel. Ne nassolj, ne igyál cukros italokat. Ha csak ezt betartod, már az is változást hozhat. Mozogj valamit, amit élvezel. Tornázz, ami feszesíti a tested. De ne ess túlzásokba semmiképpen.

2015. aug. 10. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Erősen függ a csontozat által meghatározott alkattól, valamint attól, hogy felmenőid egyébként milyen alkatúak (amit te is örököltél). Így szerintem 55-65 kg között lehet a "normál" testsúlyod.
2015. aug. 10. 18:21
 5/8 anonim válasza:
Én 55kg vagyok 170 cm és tökéletes szerintem az alakom. :) 15/l
2015. aug. 10. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semennyit 14 évesen.
2015. aug. 10. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten vékony alakot szeretnék akkor 48-52 kiló , ha inkább formásabbat izmosabbat akkor 55 körül így sem vagy dagadt de hacsak nem vagy sportoló azért lehet rajtad felesleg
2015. aug. 11. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki 48 kilót írt, az látott már 65 kilós nőt vagy csak anorexiás? Te jó isten.
2015. aug. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!