Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mikor vagy mitől múlna el az az érzés, hogy az újjal olyan mintha az előzőt csalnánk?
Párommal szakítottunk. Ki akar békülni féltékeny, nagy ritkán van kapcsolattartás csak.
Egyszer dühvel küldtem el, újabban már kérem arra, hogy élje az életét, próbáljunk már egymás nélkül kapcsolattartás nélkül élni stb.
A birtoklás, féltékenykedések, az, hogy rosszul esne, ha a másik mással van, ezek az érzések még mindkettőnkben jelen vannak. Így jobb is nem tudni inkább a másikról semmit, hátha elkopnak ezek az érzelmek is.
Próbálok ismerkedni, habár nekem nem megy, nem kell senki valójában, illetve senki nincs aki kéne is. De erőltetem, hogy másokon legyen a fókuszom ne rajta.
Elvileg nála is ez van, azt mondja senkit nem keres, csak én kellek, rám vár, ezek a dumái amúgy zavarnak. De ha mást mondana, az is zavarna.
Szóval próbálunk új életet kezdeni kapcsolattartás nélkül egymás nélkül. (de valójában lehet ő hazudik nekem azaz nem próbál ő semmit hanem csak arra vár mikor lesz valakim hogy aztán kitörjön féltékenységi balhéban hogy na biztos ezért akartam szakítani mert egy r.banc vagyok, más f.sz kell. Szóval én jobb is ha meghúzom magam szerintem)
És a zárójeles részt figyelmen kívül hagyva, folyamatosan bennem van az az érzés, mikor mással beszélek, vagy hajtanak rám, vagy csókolózom vagy mással alszom(szex nélkül), mást hagyok engem fűzni, mintha szabályosan csalnám a volt páromat. Tudom azt hogy hatalmas balhé lenne belőle ha ezeket tudná rólam, mert ha beszélünk szabályosan számonkér még mindig. Ugyanakkor benne is lehet ilyen "megcsalós" érzés, ha ismerkedik, mintha a hátam mögött kavarna másokkal.
(Néha felkeres olyan indokkal hogy csak el akarta mondani szeret és csak nem bírta ki, de nem akar zavarni, tiszteletben tartja, hogy nem tartunk kapcsolatot)
Inkább rá lennék kíváncsi benne mikor múlhatok el úgy hogy a másokkal való kavarás benne nem kelt megcsalás érzést, azaz mikor válhat le rólam mindenhogy és leszek teljesen érdektelen?
Vagy úgy átlagban mikor szakadnak le szakítás után az emberek a birtoklási vágyról is?
21! Hálám :)
Igen nem véletlenül tartok mivel benne is van ez a féltékenység. Amikor találkoztunk azt fejmosast nem kívanom senkinek. Nem győztem mentegetőzni szakítás után, hogy én senkivel semmit mégcsak nem is érdekel senki.
Azt sem engedi kimondani hogy nem vagyunk együtt miközben nem vagyunk együtt. ne érezzem magam szabadnak.
Szerintem ez a birtoklási vágy a kötelék. Ha a többi érzésnek nem adom át magam semmiképpen, leküzdöm a kémiát is, azaz nem mélyülök el hiányában, a hamis szerelem érzésben, meg a picsogásban.
Viszont a féltékenységben meg elmélyülünk valahogy :(
De akkor bízom az időben.
Meg abban is ha lenne nője. Akkor aztán biztos hogy nem ez lenne már rég. Normál esetben már rég megy minden más pasi minden más nő után. Ő meg kötne engem.
Most persze 50% az esély hogy benne nem létezik ami bennem. De igye 50 az is hogy de létezik.
Magamból indulok ki
Ugyanis nekem speciel egyik exemnél jóformán kéjes örömet okozott az, hogy amikor az uj pasimmal voltam elkéozeltem ahogy az exem ott van és végig kell néznie es bántja. És ennek én örültem.
A mostani volt párom viszont olyan artogáns hogy tudom hogy ő viszont ölne ha ilyen lenne. Nem bántaná nem picsogna, hanem vér folyna kb. Kicsit más érzést keltenek uj pasival a volt pasiról a gondolatok. De ez nem vigasztal
Ő ezekre azt mondja ő világéletében tisztességes volt soha nem csalt meg egy nőt sem. Ő nem ez. (Akkor valoszinuleg szexuális gondolatként sem izgatja)Most sem keres mást, csak én kellek, engem akar, a szokásos dumák.
Ha hiszek neki hogy nem nyújtok neki más nővel plusz izgalmat a dologba akkor nincs kérdés, megnyugodtam.
Ha nem hiszek neki és más nőkkel az ismerkedés kiváltana benne olyan (izgalmi) érzést, mint engem csalna, a kérdés akkor áll.
Amire az eddig jött megoldási opcio az idő. Hogy idővel elmulik kikopik a megcsalás érzés egy újjal.
Csak összefoglaltam
A konklúziód helyes.
Várj és ne dumálgassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!