Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntés volt a szakítás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt a szakítás, ha nem illettünk egymáshoz korban?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és 8 hónapig együtt voltam egy 38 éves nővel. Nem terveztem semmi komolyat, de a szexen kívül is sokat találkozgattunk, jól elvoltunk. Igazából én attól féltem, hogy beleszeretek ha tovább vele maradok, mert észrevettem magamon, hogy elkezdtem érezni iránta valamit. Ezért karácsony előtt pár nappal szakítottam vele. Viszont azóta nagyon rossz, hiányzik, hogy nem hív,hétvégén mindig együtt reggilztünk, ma reggel is csak felkeltem és bámultam ki a fejemből. Esténként üres a lakás, mert nem jön át. Szóval értitek csak most veszem észre, hogy mennyie egymáshoz voltunk szokva. Ráadásul a közös ismerősök mondják, hogy mennyire rosszul van amióta szakítottam vele. Levert, hallgatag, nem akar enni, nem akar senkivel beszélni.Ezektől még sz@rabbul érzem magam. Folyton azt fontolgatom, hogy felhívjam-e.

De az eszem meg azt mondja, hogy úgyse lett volna jövője a dolognak és hülye lettem volna magam lekötni egy majd 40 éves nő mellett 27 évesen.Szerintetek hülye voltam vagy okosan döntöttem?

2022. jan. 1. 14:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
47%

Ilyen minőségi nőt elszalasztottál, legalább szex miatt vele maradtál volna...

Gondolkodni se tudsz még, szegényke.

2022. jan. 1. 14:40
 2/28 anonim ***** válasza:
97%
Ha neked ennyire gond a korkülönbség, akkor jól döntötték a szakítással
2022. jan. 1. 14:40
 3/28 anonim ***** válasza:
98%
De az elején is tudtad hogy idősebb nálad. Jól tetted. Így van esélye találni egy normális pasit.
2022. jan. 1. 14:48
 4/28 anonim ***** válasza:
98%

Azt nem értem, ez miért 8 hónap után jutott eszedbe?

Ennyi idő alatt már persze, hogy kialakul a kötődés.

Azt persze megértem, hogy a szex miatt kezdődött, de egy szexkapcsolat nem való mindenkinek! Aki érzelmes típus, és kötődik, annak nem szabadna csak szex miatt belemenni egy kapcsolatba, mert lelkileg sérülni fog.

2022. jan. 1. 14:48
 5/28 anonim ***** válasza:
28%
Fog jutni neked korodbéli vagy fiatalabb no?
2022. jan. 1. 14:53
 6/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen, én sem értem magam. Még amikor eldöntöttem, hogy ott hagyom akkor is úgy voltam vele, hogy jól megleszek nélküle is. Erre nonstop rajta kattogok.
2022. jan. 1. 14:55
 7/28 A kérdező kommentje:
#5, Eddig még nem volt gondom ilyen téren, de köszi az aggódást.
2022. jan. 1. 14:56
 8/28 anonim ***** válasza:
58%
Mintha ezt fordítva láttam volna itt. A 38 éves nővel, akivel szakítottak. Mindegy merről nézzük. Ha kell neked, akkor menj hozzá vissza! Nem szégyen visszakéretőzni. Ettől csak jobb lesz a kapcsolatotok.
2022. jan. 1. 14:57
 9/28 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem a kor számít, vagy a korkulombseg hanem az hogy melyikotoknek mik a tervei. ( gyerek stb)

Ha az egyezik akkor hülyeség volt szakítani.

Előbb nem lehet hogy még kellett volna kérdezni az Ő érzéseiről? Lehet Ő is ugyan így gondolta volna.

2022. jan. 1. 15:02
 10/28 anonim ***** válasza:
95%

Serult a kis ferfiassagod, mert idosebb a no.

Fel kellene noni:D

2022. jan. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!