Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntés volt a szakítás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt a szakítás, ha nem illettünk egymáshoz korban?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és 8 hónapig együtt voltam egy 38 éves nővel. Nem terveztem semmi komolyat, de a szexen kívül is sokat találkozgattunk, jól elvoltunk. Igazából én attól féltem, hogy beleszeretek ha tovább vele maradok, mert észrevettem magamon, hogy elkezdtem érezni iránta valamit. Ezért karácsony előtt pár nappal szakítottam vele. Viszont azóta nagyon rossz, hiányzik, hogy nem hív,hétvégén mindig együtt reggilztünk, ma reggel is csak felkeltem és bámultam ki a fejemből. Esténként üres a lakás, mert nem jön át. Szóval értitek csak most veszem észre, hogy mennyie egymáshoz voltunk szokva. Ráadásul a közös ismerősök mondják, hogy mennyire rosszul van amióta szakítottam vele. Levert, hallgatag, nem akar enni, nem akar senkivel beszélni.Ezektől még sz@rabbul érzem magam. Folyton azt fontolgatom, hogy felhívjam-e.

De az eszem meg azt mondja, hogy úgyse lett volna jövője a dolognak és hülye lettem volna magam lekötni egy majd 40 éves nő mellett 27 évesen.Szerintetek hülye voltam vagy okosan döntöttem?

2022. jan. 1. 14:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Értelmesen is megtanulhatnál fogalmazni.
2022. jan. 1. 15:21
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak annyit mondj neki hiányzol és mindent érteni fog. Nem kell túldrámázni. Egyik haverom is nála 8évvel idősebbel van együtt 3éve és tök jól kijönnek.

Mondjuk haver nem olyan kölyökképű, mint én.

Ha nem ismerném őket ekkora korkülönbséget nem is feltételeznék.

Te döntésed kérdező, de én a helyedbe visszamennék, mert ha eddig működött és kölcsönös talán működne hosszútávon.

De el ne felejtsd, hogy ezzel a húzással megbántottad. Kérj tőle bocsánatot.

27/F

2022. jan. 1. 18:08
 13/28 A kérdező kommentje:
De attól félek, hogy beleszeretek ha újra kezdjük. De ma egész nap azon gondolkodtam, hogy mi van ha már késő, és már beleszerettem? Folyamatosan rágondolok, hiányzik,néha rámtör hogy látni akarom, hallani akarom a hangját.Nincs kedvem csajozni, mást keresni. Ez már lehet szerelem vagy csak megszokás szerinted?
2022. jan. 1. 18:23
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Vissza kell menni hozzá! Ne szégyelld ezt.
2022. jan. 1. 18:26
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Én is 38 éves vagyok, és nem kezdeném veled újra, gyerekesen viselkedsz én meg férfit akarok magam mellé.

Remélem a nőnek is van egy kis esze.

2022. jan. 1. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
A 38 éves nők is nagyon gyakran kislányok. Szó sincs érettségről még anyukaként sem. Nem tudják merre hány méter, ezt is szeretnének, azt is szeretnének, szenvednek, kínlódnak. Nem olyan nagy különbség ez korban, pláne nem viselkedésben.
2022. jan. 1. 18:29
 17/28 A kérdező kommentje:
15, Még jó, hogy nem rólad van szó drága :D
2022. jan. 1. 18:31
 18/28 anonim ***** válasza:
58%
17# még szerencse, mert agybajt kapnék a hisztidtől.15#
2022. jan. 1. 18:36
 19/28 A kérdező kommentje:
18, Már ha egyáltalán kellenél 😂
2022. jan. 1. 18:38
 20/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy akkora ász mint gondolod. Eleve nekem nem kellene egy ilyen kis nyálgép.
2022. jan. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!