Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen leghosszabb átmeneti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen leghosszabb átmeneti időt ismertek, amikor szakítás után újra összejöttek a felek?

Figyelt kérdés

Hallottam pár hónap szünet utánról kapcsolat újrafelvételt, de a leghosszabb egy 4 éves kapcsolat után szakítás, 1 év külön, majd újra együtt. IGaz, ekkor csak megint 4 évre, szóval érdekes. De kíváncsi lennék, hogy lehet 1 év után újrakezdeni.

Sajnos most ebben vagyok, hogy azon gondolkodok, van-e még esélyem, hogy újra megkeres. Meddig érdemes várni. EZért leírhatnátok, milyen időközökről tudtok.

2021. dec. 31. 00:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed meg te őt?
2021. dec. 31. 00:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Lőjek le minden poént az első körben? :D Letiltott. Nem akar beszélni. Semmi oka nem volt szakítani, ne gondolj ilyen megcsalásra vagy bármilyen hűtlenségre, érthetetlen az egész sztori. Amerikában csinálnak ilyet a néger nők, hogy megszakít minden kapcsolatot a pasival, és egyedül neveli a gyereket.

Nyilván letiltás után szinte semmi esélyem, hogy bármi megjavuljon, de hallottam olyat is, hogy valaki letiltással kezdte, aztán azóta gyereket szült az illetőnek és asszem még mindig együtt vannak 8 évvel később.

2021. dec. 31. 00:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem már feltetted ezt a kérdést.

Ne legyél ennyire kétségbeesve. Tudom könnyű ezt mondani, én is voltam már sokszor így.

Akkor jönnek vissza amikor elengedted őket. De ha nem jön vissza legalább elengedted.

Volt aki fél év(ez egy többéves, mély kapcsolat és azért beszéltünk a fél év alatt), volt aki 2 hónap után.

De volt akivel pár hétig talalkozgattunk, de magára haragított, megszakitottam a dolgot. Arra gondoltam, hogy mar tobb idő telt el külön, mint együtt, biztos ennyi. Olyan 4 napja engedtem el a dolgot, aztan megjelent.

Egyébként ezek mind olyanok akikkel en szakítottam meg a dolgot mégis ők "jöttek vissza".

Leirhatnad meddig voltatok együtt, mióta nem vagytok.

2021. dec. 31. 04:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Tesóm együtt volt egy nővel 5 évig. Egyszer felhívta, hogy szakítson, mert szerelmes lett másba. Tesóm a taknyában fetrengett a bánattól egy évig, majd megismerkedett egy nagyon szép, kedves és okos lánnyal. Pár hónapja voltak együtt, amikor az ex megtudta, és sírva felkereste bátyámat, hogy bocsásson meg neki, nem bírja elviselni, hogy mással van. Újra összejöttek. Együtt voltak 3-4 évig. Tesóm megkérte a kezét, boldogan igent mondott. Akkor jött rá, hogy ennek a fele sem tréfa, amikor egy nagyobb összeget adott az apjának, hogy segítsenek megszervezni az esküvőt. A nagy szervezkedés közben írt Messengeren a vőlegénynek, hogy szakítani szeretne, mert szerelmes lett másba. Aki persze ugyanúgy kidobta, mint az első.
2021. dec. 31. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:

3: Nem tettem fel, most először. Kb. 4 hónapig voltunk együtt (sok ismerkedés az elején, azt is beleszámolom, lehet nem kéne), és 3 hónapja nem vagyunk. Aránytalannak tűnik, de igazi szerelem volt, legalábbis részemről, meg is kértem a kezét, és tényleg hűséges lettem volna hozzá, nem kellett volna más, csak ő.

4: A sztori elejéből nem derült ki, hogy az "első" új szerelmes is kidobta, hanem mintha a nő szakított volna vele azért, mert visszament tesódhoz. Amúgy ezt tesód ott rontotta el, hogy az 5 év alatt nem kérte már meg a kezét, vagy épp 3-4 évig megint együtt voltak, és akkor is későn kérte meg. Amúgy 1 év különlét és új kapcsolat után lehet nem kellett volna visszafogadni. Én még nem tudom, meddig tudok várni az exemre, de ha közben jön olyan, akivel szívesen lennék, akkor egy idő után nem lesz visszaút számára, és sajnos így járt.

2021. dec. 31. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Először a lány szakított tesómmal egy másik miatt. Utána a lány megtudta, hogy tesómnak van más, visszakuncsorogta magát, mert közben az, akibe szerelmes lett elhagyta.

Azért ilyen későn kérte meg, mert mert nagyon fiatalon jöttek össze. 20 éves volt kb ő, 18 az ex, amikor először szakítottak.

A második kidobás után egyébként tesóm megismerte a feleségét, akkor már ő sem békült ki az exével, hiába vergődött.

2021. dec. 31. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha letiltás után gyereket szül neki, az csak azért van, mert nem talált jobbat így megelégszik egy ZS tervvel.
2021. dec. 31. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!