Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miután szakítottatok az exetekkel, mennyi idő telt el, míg összejöttetek az új párotokkal?
Továbbá ki kezdeményezte a szakítást?
Kérném, hogy csak nők szavazzanak.
Exem szakított velem, 3 éves kapcsolat volt, és fél év után sem éreztem azt, hogy képes lennék egy új kapcsolatra. Nem is ismerkedtem, csak egyéjszakásaim voltak, illetve szexkapcsolatok, hogy kicsit enyhítsem az űrt fizikálisan, meg talán kicsit azért is, mert megtehettem, és nehogy már csak exem élje az életét, amíg én minden este álomba sírom magam. De butaság volt, mert semmit nem enyhített.
Aztán megismertem a munkahelyemen egy férfit, akit nagyon megkedveltem. Bár harcoltam az érzés ellen, mert exemet is szerettem még, amit el is mondtam az új férfinek, és hogy emiatt inkább hagyjuk egymást, de őt nem érdekelte, és harcolt azért, hogy mégjobban belé szeressek és el tudja törölni exem emlékét. Sikerrel járt. Így fél év után lett új kapcsolatom, de ha nem szeretem meg ezt a csodálatos úriembert, akkor még most is egyedülálló lennék, mert magamtól nem ismerkednék és keresgélnék, maximum csak egyékszakásokat. Azóta 7 hónap telt el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!