Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért félek most megtenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek most megtenni?

Figyelt kérdés

3 éve bántalmazó kapcsolatban élek. 2 éve nincs köztünk még csak ölelés sem. Van egy közös gyerekünk. Nagyon sokáig azért voltam vele, mert nem volt munkám (nem tudtam hova tenni a kicsit), de ez megoldódott a bölcsivel. Utána azért maradtam mégis vele, mert olyan munkám volt ahol a szüleim nem tudták volna vállalni a gyerekfelügyeletet. Most váltottam olyanra ahol kevesebb napot kell bemenni, de mégis eleget keresek a megélhetéshez. Természetesen ez sem 1 műszakos, így nekiálltam szakmát tanulni, amivel 2 éven belűl már erre se lenne szükségem.

Mégis nagyon félek. Félek vele maradni de félek elhagyni. Nagyon boldogtalan vagyok mostanában és magányos. De valahogy félek hogy fogom bírni a munkát, a gyereknevelést, a tanulást, és még egy nehéz szakma tanulását is egyedül.

Mégis mi bajom van?

ma 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Le kell lépni, szedd össze az erőt és tedd meg.
ma 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy az önbizalmad már negatív tartományban van. Ez a bántalmazók módszere.
ma 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen lehet tényleg ez van a háttérben... Már szinte 0 önbizalmam van, sajnos minden téren az életben...
ma 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ha gondolod írj rám, 1 éves se volt a gyerekünk, amikor otthagytam a férjemet.
ma 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Tedd fel a kérdést: mi az ijesztőbb? OEgyedül maradni a gyerekkel és megküzdeni az ismeretlennel, ami jót is hozhat vagy ugyanitt tartani évek múltán is?
ma 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Neked egy nyugodt környezet kell első lépésben. Babával ennyit foglalkozik vagy mit rak hozzá az életedhez? Egyedül valószínűleg kiegyensúlyozotabb lennél.
ma 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmit. Nagyon sokat kiabál vele is mert nem hagyja nyugodtan filmezni...
ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!