Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volt a szakítás, ha nem illettünk egymáshoz korban?
27 éves vagyok és 8 hónapig együtt voltam egy 38 éves nővel. Nem terveztem semmi komolyat, de a szexen kívül is sokat találkozgattunk, jól elvoltunk. Igazából én attól féltem, hogy beleszeretek ha tovább vele maradok, mert észrevettem magamon, hogy elkezdtem érezni iránta valamit. Ezért karácsony előtt pár nappal szakítottam vele. Viszont azóta nagyon rossz, hiányzik, hogy nem hív,hétvégén mindig együtt reggilztünk, ma reggel is csak felkeltem és bámultam ki a fejemből. Esténként üres a lakás, mert nem jön át. Szóval értitek csak most veszem észre, hogy mennyie egymáshoz voltunk szokva. Ráadásul a közös ismerősök mondják, hogy mennyire rosszul van amióta szakítottam vele. Levert, hallgatag, nem akar enni, nem akar senkivel beszélni.Ezektől még sz@rabbul érzem magam. Folyton azt fontolgatom, hogy felhívjam-e.
De az eszem meg azt mondja, hogy úgyse lett volna jövője a dolognak és hülye lettem volna magam lekötni egy majd 40 éves nő mellett 27 évesen.Szerintetek hülye voltam vagy okosan döntöttem?
Ahogy leveszem neked most eleve csak ő kell.
Hát hajrá!
Azt ha beleszerettél, mikor te nem akartál akkor mi van?
Elárulom semmi. Lelkiztek néha, de ugyan úgy ott lesztek egymásnak ezután is.
Szerintem simán működhet köztetek, de tiszteld ezután és ne csak ürítésre kelljen, ez olyan megalázó.
Igazából nem az, mert a kérdező a kora miatt nem vállalja fel a nőt, azért ürítésre jó volt.
Most meg azt várja hogy a nő ott álljon készenlétben hogy mit dönt.
Ha a kora miatt szakítottál vele mert szégyenled akkor hagyd őt békén hidd el neki is jobb lesz így!
Viszont!! Ha szereted es ő is szeret téged es felvállaljátok a kapcsolatot akkor pedig hajrá és sok boldogságot nektek!
Nagyon sok párt ismerek ahol hasonló korkülönbség van egyáltalán nem ritka ez csak ha kiírod ide... Akkor nagyon sok okos van aki bele tud kötni.
Régen is volt és lesznek is ilyen kapcsolatok ezen nem tudom hogy miért kell meglepődni egyeseknek.
Egyébként ha te így fogod fel hogy majd 40 éves a nő...
Te se vagy 20 éves nemsokára 30 leszel.... 😅 Felfogás kérdése az egész. Tapasztalatból mondom mert az én párom 14 évvel idősebb tőlem jaa és engem is a kora nagyon zavart de sose szégyeltem mert imádok vele lenni. És azóta is együtt vagyunk és ez így is fog maradni és idővel a korát is elfelejtettem.
Ráadásul nem mi vagyunk az egyetlenek akiknél hasonló korkülönbség van ha jobban szétnézel az ismerőseid között akkor egy csomó ilyen párt találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!