Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés az, hogy tegnapi szakítás után félek attól, hogy egyedül maradok?
Sosem voltam az a nagy csajozós, csupán 2 egy éjszakás kapcsolatom volt, meg 3 párkapcsolatom. Amikor nézem az ismerőseimet, ők mind olyan könnyen ismerkednek, igazából egy percig nem aggódnak azon, hogy egyedül maradnak, bulizgatnak, szórakoznak, élik az életüket.
Én nem vagyok bulizós, nem szeretek kocsmázni, nem vagyok az a "nagy szavú" ember, ezért félek, hogy egyedül maradok.
23/F
Ez normális?
Honnan tudod, ki min aggódik és min nem? Az, hogy mit mutatnak, nem jelenti azt, hogy tudod mi zajlik a fejükben.
Ez az egyik, a másik, hogy 23 évesen én az első párkapcsolatomba kezdtem bele, míg neked már volt 3. Ezzel semmi baj sincs :) Csak hogy ez azt is mutatja, hogy nem reménytelen a helyzet egyáltalán. Fiatal vagy még, 23 évesen azon aggódni, hogy egyedül maradsz, teljesen felesleges. Nem kell hogy "nagy szavú" ember legyél, nem mindenkinek ugyanaz a típus jön be.
Normális
33 évesen se lenne okod aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!