Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Nem hiányzik az exem, nemrég szakítottunk. Később fog előtörni?
Három hete szakítottunk az (ex)barátnőmmel. Nem ez volt az első szakítás egyébként, voltunk külön pár hetet korábban is. Sokat martuk egymást az utolsó hónapokban.
Nem hiányzik egyáltalán. Kb egy hete elkezdtem érdeklődni más nők iránt, úgy érzem tudnék nyitni mások felé, de aktívan nem keresek senkit. Élvezem az egyedüllétet.
Félnem kell attól, hogy később fog előtörni a szerelmi bánat?
Normális. Nekem egyik exem se hiányzott szakítás után, pedig voltak több éves kapcsolataim. Mire a szakításhoz eljutottunk, már olyan szinten elegem volt belőlük, hogy csak megkönnyebbülést éreztem. Ez később se változott.
Veled is ez történik, megszabadultál egy több hónapja tartó szenvedéstől. Eu jó dolog.
25. Korábbi kapcsolataim max egy évig tartottak. Szakítás utáni szerelmi bánattal.
Ha ennyire egyszerű, hogy csak én vagyok a hülye tini hozzá, akkor rendes választ miért nem lehet írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!