Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megbántam a szakítást?
Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, mert úgy éreztem, hogy kihűlt a kapcsolatunk és nem elég erősek az érzéseim, nem vagyok szerelmes. Arra számítottam, hogy ezután megkönyebbülök, de nem, most sokkal rosszabbul érzem magam, mint azelőtt és nagyon hiányzik. Lehet, hogy hiba volt? Próbáljam újrakezdeni, kisülhet még ebből valami jó? Másnak van hasonló tapasztalata?2022. jún. 17. 18:07
1/7 anonim válasza:
Mennyi idő telt el a szakítás óta és mennyi idős volt a kapcsolat?
2/7 A kérdező kommentje:
#1: Néhány nap telt el, 3 éves kapcsolat volt.
2022. jún. 17. 18:26
3/7 anonim válasza:
Ha átgondoltan tetted, akkor valószínűleg csak a megszokás hiányzik, a napi rutin, hogy beszéltetek, találkoztatok. Írd le egy papír két oldalára, hogy mi volt jó, és rossz, amíg együtt voltatok, és ha több a rossz vagy olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni, akkor eszedbe ne jusson vissza csinálni, csak mindkettőtöket becsapnád.
4/7 anonim válasza:
Nem ő maga hiányzik hanem a megszokott társaslét. Masra vetitsd ki a vágyaid.
5/7 anonim válasza:
3 éves kapcsolat utáni pár nap lényegében semmi... ne csodálkozz, ha nem érzed jól magad. Megszoktál valamit, s most nem a szeretet erősödött fel benned, csak a megszokott "jólléthez" való ragaszkodás... persze ez nem valóságos érzelem, csak illúzió...
Ha majd 1 hónap után ugyanezeket érzed, térjünk vissza rá
6/7 anonim válasza:
Volt már ilyen, de mostanában nem probléma. A helyzet egyszerű: ha én dobtam ki, akkor annak komoly oka van. Ha ő dobott ki az is egyszerű: nem kellettem neki. Ezt fel lehet dolgozni, nem is annyira bonyolult. Simán megértek mindenkit akinek nem kellek.
7/7 anonim válasza:
Azt írod, hogy Te szakítottál. Tehát ennek oka volt, valami nem tetszett a kapcsolatban.
Gondolod, hogy ez az érzésed örökre elmúlt? Ami miatt szakítottál az bizonyára még mindig fennáll és fen n is fog.
Ezek latbavetése után döntsd el, hogy visszakéred-e magad.
Kérdés, hog a másik hajlandó lesz-e újrakezdeni...
Én nem kezdeném újra (de ez én vagyok és nem a párod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!