Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exek. Volt aki vissza akart jönni hozzád mert megbánta? Mit tett veled? Ki szakított?
Olyan tortenetekre lennek kivancsi ahol vagy te vagy az exed szakitott, es x ido utan megiscsak vissza akart jonni az eletedbe, megbanva a hibait. Volt ilyen? Es ha igen, mi volt a tortenet? Milyen erzesekkel fogadtatok?
Volt valakinek olyan, hogy rajott az exe hogy mekkorat is vesztett veled igazan?
Szinte az összes.
Általában én szakítottam, ők voltak hibásak.
Nálam is mindig vissza akartak jönni, kivétel nélkül. Én hagytam el őket, de az szerintem nem helyes ha csak a másikat hibáztatjuk. Mindig két emberen múlik a dolog.
Volt hogy nem éreztem azt amit kellett volna és írogatott állandóan. Finoman küldtem el.
Volt olyan akit szerettem és visszafogadtam, aztán csak nem ment...
Három exem volt,ők léptek ki mindig.
Aztán ők jöttek volna vissza,mert valahogy a nagy lamúr elmaradt máshol.
Soha,senkit nem engedtem vissza az életembe, sem barátot,sem családtagot,sem exet.
Aki menni akar, annak csak kifelé nyílik az ajtó.
Eddig csak hasznom lett ebből, lelki és anyagi téren egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!