Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exek. Volt aki vissza akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exek. Volt aki vissza akart jönni hozzád mert megbánta? Mit tett veled? Ki szakított?

Figyelt kérdés

Olyan tortenetekre lennek kivancsi ahol vagy te vagy az exed szakitott, es x ido utan megiscsak vissza akart jonni az eletedbe, megbanva a hibait. Volt ilyen? Es ha igen, mi volt a tortenet? Milyen erzesekkel fogadtatok?

Volt valakinek olyan, hogy rajott az exe hogy mekkorat is vesztett veled igazan?

2022. febr. 19. 23:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Megcsalt,visszakönyörögte magát, majd ismét megtette. Mégegyszer vissza akart jönni, de akkor már csak dugópajtinak engedtem vissza,amíg nem jöttünk össze a jelenlegi párommal. (nyilván ő azt gondolta,hogy leszek akkora balek harmadszor is,hogy komolyan vegyem,még ő érezte magát megalázva 😂)
2022. febr. 20. 07:04
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Volt, de mindig csak azok, akiknél egy percig sem sajnáltam, hogy vége volt.

Amikor nemet mondtam, pedig elkezdtek fenyegetőzni.😫

2022. febr. 20. 07:49
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Volt egy. Én hagytam el valaki másért. Pár hónap után megkeresett az ex, hogy ő gondolkodott ezen az egészen, és rájött arra, hogy nagyon igazságtalan, hogy ő nőt faragott belőlem az együtt töltött hónapok alatt (WTF???), pedig előtte egy kis hülye csitri voltam (18 éves voltam ekkor, ő 24), aztán ennek a gyümölcsét valaki más élvezheti most, szóval leszek szíves visszamenni hozzá, mert ez így fair. Nem voltam szíves :D :D
2022. febr. 20. 08:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Öt hosszabb távú kapcsolatom volt eddig, közülük hárman akartak így vagy úgy visszakerülni az életembe.

Az egyik nő több mint tíz év után talált meg Fb-n, és simán úgy tett, mintha semmi sem történt volna, pedig azért szakítottam vele, mert kiderült, hogy megcsalt.

A másik a szakítás után hetekkel hívogatott párszor.

A harmadik meg még most is próbálkozik, ha találkozunk. Kiemelt figyelmet szentel nekem, érezteti, hogy van még valami. Ja, amúgy ő is félrement, azért hagytam ott.

A másik kettő férjhez ment, gyereke lett, él, virul. :)

2022. febr. 20. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt nálam is, hála az égnek, csak egy ex akart visszajönni, de az is pont elég volt. Ő szakított, utána egy teljes évig minden nap írt, hol kérve, hol fenyegetőzve, hogy menjek vissza hozzá. Én neg örültem, hogy megszabadultam tőle. Utana még névnap, születésnapra is írt, amíg le nem tiltottam mindenhol. Annak ellenére, hogy ő szakított, többször fel is hívott, hogy hol vagyok, miért nem megyek el a lánya ballagására, nagynénje temetésére, és ezt úgy, mintha még mindig együtt lennénk, nem is értette, miért nem megyek el. Azt is mondta, hogy kirúgat engem, meg a jelenlegi páromat is. Egyszer hagyott egy cetlit is az autómon, a szia nyuszika, mi a helyzet felirattal, akkor pont a párom volt sz autóval. Végtelenül boldog vagyok, hogy meg tudtam tőle szabadulni, főleg amiatt, amiket művelt, amíg együtt voltunk.
2022. febr. 20. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

4 komoly kapcsolatból 2 ex vissza akart jönni. Én dobtam mindkettőt megcsalás miatt. Az egyik pasi 8 évig ostromolt, hogy márpedig én leszek a felesége. Nem lettem! 😄

A másikkal megpróbáltam, de csúnyább szakítás lett, mint elsőre. Soha többé nem adnék esélyt exnek.

2022. febr. 20. 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Volt, aki velem szakított, aztán meglatott valaki massal es hirtelen ujra akarta kezdeni :D nem hagytam. ez az uj azota a volegenyem :)
2022. febr. 20. 12:14
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Lehet x év múlva, de mindegyik vissza akart jönni.
2022. febr. 21. 16:00
 19/23 anonim ***** válasza:
15%
szerintem lebabázott, elhízott nőhöz hiányból sem menne vissza senki!
2022. febr. 26. 12:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt kettő is.

Az egyikkel 1 évig voltunk együtt, eljegyzés után kijött az igazi énje. betegesen féltékeny volt minden időre amit nem vele töltöttem, vagy ha késtem egy találkozóról. Ez hosszú.... A lényeg, hogy amikor a szakítás mellett döntöttem, nem tudtam neki elmondani mert hisztizni kezdett hogy késtem ( vonat miatt), de megcsalással vádolt, összevesztünk és lelépett. Másnap sírva jött vissza, hogy részegen összefeküdt valami nővel, de nem jelentett semmit és szeret😂😂😂😂. Mikor közöltem hogy szakítok, felpofozott és üvöltözött velem, miszerint őt egy csaj nem dobhatja bla blabla, öngyilkossággal is fenyegetőzött ha elhagyom. Hát mondom hajrá, ez a te döntésed.. elhagytam.

Az alap az volt, hogy fél évig zaklatott telefonon, akkor maradt abba amikor számot cseréltem. Kb 6 évre rá megtalált fbn, bár panaszkodott hogy alig sikerült neki. Mivel már házas voltam akkor és más lett a nevem. Leírta hogy utánam nem volt soha szerelmes, vissza akar kapni, mi összetartozunk stb, és szívesen megvárja míg elválok😂. Megírtam neki hogy boldog házasságban élek, de ha szingli lennék akkor se kéne. Hagyjon békén mert le fogom tiltani. Nem hagyott, a férjemnek is írt miszerint viszonyunk van. Kiröhögte, letiltotta, mindketten Letiltottuk. Aztán párszor még írt kamuprofilokról, mindet tiltottam, kb 10-15 alkalom volt, és ezek után megunta végre.

A másik sráccal csak 2,5 hónapig jártunk, ő szakított mondván az exét szereti. 2 hónapra rá vissza akarta könyörögni magát, az exének nem kellett, én is nemet mondtam, amúgy se kellett volna, meg addigra már a férjemmel jártam együtt. Ezért sem. Ler****bancozott, majd nem írt többé.

Ezek voltak.

Elvből nem kezdek újra kapcsolatot, ha egyszer már szakításig jutott. Esélyük se volt. 36/N

2022. márc. 16. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!