Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal lassan 3 napja és megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éves távkapcsolatról van szó. Minden egyes nap ugyanolyan volt, ő játszott nagyrészt én meg csináltam a dolgaimat. Amikor nálam volt folyamat a telefonját bújta filmnézés közben, ebéd közben, alig beszélgettünk egymással. Aztán arra lettem figyelmes, hogy alig kerestük egymást. Maradtak a sablonos szövegek reggelente és csak legkésőbb este válaszoltam neki. Úgy vettem észre, hogy neki van egy saját kis megszokott világa,nappal az első dolog a játék,majd a kaja és megint a játék, fürdés, játék, 0 hágimunkában való segítség. Úgy éreztem kezdek tőle elhidegülni, de mindig bemeséltem magamnak, hogy jó oké ez majd változni fog. Szóvá is tettem, hogy ezen változtasson. Meg is igérte, egy darabig tartotta, de hamar visszakerült a szokásos körforgásba. Kezdtem fontolgatni, hogy szakítsak vele vagy várjak még. Vártam, vártam és még mindig nem történt semmi. Elhatároztam, hogy elmondom neki amit érzek és amit gondolok. Elmondtam neki az érzéseimet és kerdeztem mit tegyünk, hogy jobb legyen. Erre ezt mondta, hogy már döntöttem a dologról és már nincs értelme ezen változtatni meg nem is tud és nem is akar változtatni. Mondom jó, rendben akkor el kell engednünk egymást, de nem akarok haraggal válni.

Elkezdett sírni, mondta, hogy nagyon szeret és, hogy soha nem fog mást úgy szeretni ahogy engem meg nem is lesz más az életében, mondtam, hogy biztosan eljön az életébe egy sokkal jobb személy akit jobban fog szeretni. Piszkosul fájt kimondani, hogy akkor ennyi volt. Főleg azt látni, hogy sír és mondogatta, hogy nem akar elválni. Meg is jegyezte ha elválunk és meggondolom magam, akkor tehetek bármit,, nem fog válaszolni az üzeneteimre és magasról leszarja mi fog velem történni, ne is keressem őt. De egyszerűen zavar, hogy nem tud kilépni a virtuális világából, a kényelmes életéből. Röviden ez történt, lenne még mit mesélem, de nagyon hosszú lenne.

Nagyon fáj, hogy vége lett és bűntudatom van, hogy nem tartottam ki. Nagyon fáj az egész szakítás( egymásnak voltunk az elsők)

Mit tegyek? Mit tanácsolnátok? Keressem meg és próbáljam meg vele újra?

23/L 26/F

2021. máj. 26. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Mit akarsz ezen a semmin újra megpróbálni?

Miért nem vagy annyira igényes, hogy keresel egy normális pasast?

Nem is beszélgettetek egymással azt írod.

2021. máj. 26. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem kapcsolat.
2021. máj. 26. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Tehát 4 évig voltál a szexbabája és a cselédje egy csávónak aki annyira "szeret", hogy soha utánad nem lesz más az életében, de ha el mered hagyni, akkor utána "magasról leszarja mi fog történni veled". Ahaammm...

Szerintem csapd magad párszor homlokon, hátha helyrerázódnak a dolgok a fejedben.

2021. máj. 26. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

A srác játék függő.

Függőként azt mondom, hogy a legjobb, amit tehetsz vele az az, hogy leszoktatod.

A legjobb, amit magaddal tehetsz az pedig az, hogy menekülsz tőle.

23 évesen még fiatal vagy és van időd.

Mit dolgozik a srác, hogy egésznap csak játszik?

2021. máj. 26. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

3 nap után hogy lehet megbánni egy szakítást? Természetes, hogy pár hétig vagy hónapig örlődsz, rá gondolsz, ez is a feldolgozási folyamat része.

Ha 1-2 év múlva is úgy érzed, hogy bánod a szakítást, akkor tényleg bánod, de 3 nap után nem lehet ilyet kijelenteni.

Nekem is volt hasonló kapcsolatom, uralkodással megspékelve az exem részéről. Sajnos nálam nehezebben (csak 5 év után) esett le a tantusz, de az első pár héten voltak olyan napok, amikor bizony én is bántam, hogy szakítottunk. 3-6 hónap távlatából viszont már úgy látom, hogy a legjobb döntést hoztam meg, és már tartósan így érzem.

Szinglivé válni ijesztő, de csak az elején, a szakítást követően. Utána egyre jobb lesz.

"nagyon szeret és, hogy soha nem fog mást úgy szeretni ahogy engem meg nem is lesz más az életében"

A szeretet nem a szavakban, hanem a tettekben nyilvánul meg. Ha szeretett volna, nem így viselkedik. Inkább csak kényelmes voltál neki. Tudom, milyen érzés. Fáj, de inkább túl kell lendülni rajta, mint örökké egy kanapékrumpli szexrabszolgájának maradni.

2021. máj. 26. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Te a lány vafy, vagy a fiú amúgy?

Egyébként akármelyik, ne keresd újra,inkább olyat keress aki tényleg jó neked.

2021. jún. 1. 07:01
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös, a kérdést nem sikerült elolvasni, látom :D
2021. jún. 1. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!