Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor már továbbléptél egy kapcsolaton?
Főleg ha nem is volt számodra negatív a kapcsolat? Mit kellene éreznem mikor rágondolok? 3 évig jártunk, 8 hónapja szakítottunk, ebből 3 hónapja nem beszélünk. Ő azt mondta szinte már nem is gondol rám, és neki könnyebb mert negatív volt számára. Nem bír, és nem is akar találkozni barátilag sem ezért külön rossz nekem. De lehet tényleg nem kellene.
Csupa ellentétes érzés van bennem... Akarom is, de nem vagyok szerelmes. Rossz a tudat hogy soha életemben többet nem fogom látni, pedig sülve-főve együtt voltunk. Rossz a tudat hogy jobban továbblépett. Sokszor nézegettem a régi képeket, videókat, üzeneteket. Nem értem miért ragaszkodok hozzá ennyire mikor nem szeretem. Úgy érzem az agyamban elfoglal egy nagy részt, ismerem minden rezdülését. Nem tudom elképzelni hogy ne érezzek semmit amikor rágondolok. Nem tudom mi érzek és miért. Rossz a tudat hogy sosem jönnek vissza azok az idők amikor itt volt. Már kedves sem lesz velem sosem ha látnám. Sosem fogok járni náluk pedig imádtam azt a házat és a kisvárost. Talán nem csak a személyt hiányolom hanem a közös életünket.
Nem akarnék vele leélni egy életet de mégis ott a tudat hogy milyen lett volna... Könnyebb lenne ha csupa negatív lett volna, de igazából főleg unalmas volt. Nagyon szerettem volna szeretni mert sok szempontból tökéletes volt, de nem ment. Megöl hogy nem tudom miért nem tudtam szeretni. És hogy idővel talán szerethettem volna. Nem tudom mi ez az érzés... Amikor ránézel a másikra és akarod de nem szereted. Amikor imádod a mosolyát és nagyon közel vagytok egymáshoz de nem szereted... A cuccait sem tudtam kidobni. Minden olyan üres.
Tudom hogy béna vagyok amiért 8 hónap után csak itt tartok. De egyrészt sokáig nagyon közel voltunk szakítás után is, találkoztunk is és szex is volt. Másrészt hullámokban jön általában. És most hogy láttam hosszú idő óta először és érzékeltem higy mennyire nem bír és mennyire továbblépétt külön rossz. Próbáltam beszélni vele ezekről, de nagyon hideg elutasítást kaptam. Pedig egykor nagyon közel voltunk.
23F
A kötődés létrejött és nem múlt el. Ezért nem lenne szabad szexelni olyan emberrel, akibe nem vagyunk szerelmesek és akit nem is szeretünk igazán.
Egyébként nem lépett túl. Ha túl lenne rajtad, képes lenne veled tartani a kapcsolatot. Ha erre képtelen, akkor nagyon is lezáratlan ez még benne.
Én a volt párommal simán találkozok bármilyen körülmények között. Semmit nem jelent. Mondjuk soha nem voltam belé szerelmes, de engem is megérintett amikor újra láttam, hogy milyen kár, hogy nem tudtam szeretni és mennyivel másabb ember lehetett volna belőle, ha nem kötöm le magam mellé jobb híján.:(
Van olyan férfi az életemben, akivel nem bírok találkozni. Na rajta nem vagyok túl.
"Nem akarnék vele leélni egy életet"
Ti nektek pasiknak soha semmi sem jó..
Lehet hogy van benne valami hogy nem teljesen zárta le, ez jól esett. Bár azt mondta már nem is gondol rám szinte és azóta tetszett neki egy másik srác és most lehet fog valami alakulni még egy másikkal. De lehet attól még neki fájdalmas ha lát.
Megtanultam azóta hogy nem erőltetem a dolgokat és nem jövök össze olyannal akivel nincs szerelem. Bár akkor is éreztem valami erős akarást mikor összejöttünk. Nem tudom miért váltja ezt ki belőlem.
Tudom hogy vége. Attól még lehet rossz érzés.
Amúgy az eredeti kérdésre is lehet válaszolni.
Volt egy nagyon jó kapcsolatom évekkel ezelőtt. Ő szerelmes volt én is szerettem, de nem úgy ahogy azt kellene. Olyan ember volt aki tényleg minden téren tökéletes, de mégsem tudtam úgy szeretni őt, ahogy kellett volna.
Sokáig rettenetesen hiányzott. S bár a mostani párom is nagyon rendes ember, amit tőle kaptam abban a pár évben, azt elfelejteni sohasem fogom. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!