Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idő volt a legtöbb, amíg túllépett valakin és teljesen elmúltak az érzései? Mi segített végül?
Van aki szeret szenvedni. Ez komoly. Ha nem szeretne, egy percig sem szeretne valakit reménytelenül vagy olyan embert aki ártott magának.
Általában túlidealizálja a szerelme tárgyát, ha ismerné úgy igazából nem is lennének szerelmesek belé. Vannak olyan emberek akik vonz a viszonzatlan szerelem, a beteljesültre hamar ráunnak.
Ha elutasították akkor az önérzetre lehetne építeni a kijózanodást, vagyis úgy hozzáálni a dologhoz, hogy felteszi magának a kérdést akinek én (már) nem kellek vajon miért kellene nekem? Én ennél többre tartom magam.
Ha "rossz" emberbe szeret bele akkor a hibái felnagyítását javaslom, biztos van hibája, akár erkölcsi v. akár más jellemhiba.
Az idő segít egyedül. Sok sikert! :)
Akit igazán szerettem, azt a mai napig is szeretem. Teljesen mindegy, hogy távol élünk egymástól, hogy családot alapítottunk, a mai napig ugyanolyan szeretettel gondolunk egymásra. De ez nem az a szenvedős szerelem, amiről te írsz, kérdező. Ez mély szeretet, amit az ember életében nem csak egyszer érez, de nem sok ember iránt érez így mégsem.
A lángoló szerelem "kifutási ideje" 1-2 év. Ha utána sem tudsz tovább lépni, az kórosnak számít, érdemes segítséget kérned.
Nekem is 3 év volt a leghosszabb idő, amíg vágyakoztam valaki után. Nekem az segített, hogy kiléptem az akkori rossz kapcsolatomból, és lám, pár hónap múlva a lángolásom is csitult, és betoppant az életembe a mostani párom, aki kitörölte a "reménytelent" a szívemből. Most boldog vagyok, immár ismét évek óta, viszonzottan szeretek, és minden rendben van körülöttem.
Egy év, ha szakításról beszélünk, 3, ha halál miatt véget ért kapcsolatról.
Az idő segített meg a sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!