Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, volt már veletek olyan, hogy nagyon nélkülöznötök, esetleg nyomorognotok kellett egy ideig, de a szeretet olyan erős volt, hogy segített ezt átvészelni?
...és aztán minden jobbra fordult? A szeretet ereje tényleg lehet olyan hatalmas, hogy az éppen aktuális anyagi problémák okozta nehézségeket is feledtetni tudja? Pl. egy ölelés fel tud emelni annyira érzelmileg, hogy aztán elhiszed, hogy egyszer majd minden jobb lesz?
Voltak/vannak olyan párok, akik éltek már át ilyet vagy jelenleg is ilyen helyzetben vannak? Hogy egymásban tartották/tartják a lelket, mert anyagilag éppen nagyon rosszul ment/megy a szekér?
Voltam ilyen helyzetben. Nem törik meg az ember, ha másért verekszik. Mindazonáltal a mi kapcsolatunk szakítással zárult. Miután minden rendbe jött. A barátság viszont megmaradt.
30/f
Ehhez CSAK a szerelem nem elég.
A nyomor megöli a szerelmet.
Ehhez szeretet kell.
Igen volt! Rossz dolgokon mentünk keresztűl és volt egy rossz időszak,amikor nyomorogtunk is. De minket csak jobban összekovácsoltak ezzek a dolgok. És sokat segített egy ölelés is a másiktól,mert hiába vagytok rossz anyagi helyzetben akkor is együtt vagytok és elöbb utobb jobb lesz. Én büszke vagyok magunkra,hogy erősebb lett a kapcsolatunk ettől és nem elhagytuk egymást. Mert az a baj hogy sokan a másikat hibáztatják. De az a vicces,hogy most hogy jól megy minden,néha visszasírom azt az időszakot,mert sokkal többet törödtűnk egymással mint most és az ember jobban értékeli az apróbb dokgokat,ha nincs neki,mintha van sok. Érdekes..
De ne feledd soha:Egyszer fent,egyszer lent
Volt ilyen. 7 évvel ez előtt, amikor össze költöztünk.
Ellenezték a kapcsolatunkat, így abszolút nem támogattak.
Fejenként hetven ezrünk volt. Amivek indultunk. Találtunk 45-ért albit, +kaukció. Gyerek tartást is fizettünk. Kaja, bérlet, tisztító szerek... Aztán a munka helyen nem akartak rendesen fizetni, engem meg nem akarzak fekvenni sehova, mert pálya kezdő voltam. Nagyon-nagyon nehezen találtam munkát, fél évre rá, hogy össze költöztünk. Gyalog jártam állás interjúkra, próba napokra, mert nem volt pénz 2 embernek jegyre/bérletre. Jött a tél is.
Sokszor volt lyan, hogy csomagoltam ebédet páromnak munkába, én pedig egész nap csak nagyon keveset ettem, hogy legyen együtt mit vacsorázni.
Az ilyen stresszel jár. Nem elég a szerelem, tényleg szeretet kell és megértés, na meg türelem és tisztelet egymás iránt. Mi nagyon sokat veszekedtünk anno. Pedig csak 4 falra vágytunk magunk körül, meg ágyra párnákkal, hogy együtt lehessünk.
Ma már jobb. Autónk is van. Nosztalgiával gondolunk vissza arra az időre. Örülünk annak, amink van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!