Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már mert rádöbbentél: párod egy "rakás
szerencsétlenség"?
Figyelt kérdés
Szóval olyan tök alap dolgokhoz sem értett hogy: nem tud úszni, nem tud biciklizni (!!!) mert fél tőle, jogsiról nem is beszélve, és ezen felül mindig szenved, állandóan az a szava járása hogy neki semmi nem sikerül, meg hogy ez az ő formája stb.
Mindenért szenved: kiömlik egy pohár víz, leesik a földre egy szelet kenyér, már szenved hogy jaj micsoda nagy tragédia stb.
Nekem fontosak ezek a tulajdonságok, már a nagyszüleim is így éltek, így olyan társat választok akinek szintén számít ez.
De szerencsétlennek nem tartom azokat az embereket akik nem ebben a szellemben nőttek fel.
2022. júl. 8. 22:44
12/20 anonim válasza:
Úszás, bicikli, vezetés nem érdekel. Az állandó hiszti, önsajnálás miatt össze sem jönnék vele, kizárt, hogy ezek ne derüljenek ki még randi időszakban.
2022. júl. 8. 22:46
13/20 anonim válasza:
és az a valaki aki összejött vele, hogy lehet akkora szerencsétlen, hogy már az elején nemtudja eldönteni mit akar a sráctól? Ki az a szerencsétlen gyász- bánat...?
2022. júl. 8. 23:28
14/20 Semuhi válasza:
Hmm egy választ még nemláttam -_- elég érdekes :D csak egy valamit kitragadva pl: biciklizés ... Szeretlek elfogadlak olyannak amilyen vagy nemtudsz biciklizni és ez téged fusztrál akkor én segitek segitek neked mert szeretlek ..... -_ hopp hopp nagy ego itt mindenkinél másik elfogadása 0 nemtud vezetni de én tudok aggodik emiatt segitek neki ... Mert a Szerelem a szeretet feltétlen ... Idòvel a kapcsolat nem szerelem hanem szeretet és ragaszkodás ...
2022. júl. 8. 23:38
15/20 Semuhi válasza:
Segits neki megmutatni ha le esik egy szelet kenyér mar sirok eskuszom egyik szemembol dölt a könny ... Mond el neki söt dobj le egy szelet kenyeret a földre hogy latod leejtettem veszek elö egy másikat semmi baj sem történt :D kajak ilyen az érzelmi inteligenciátok olyat amilyet akartok ugyse találtok soha :D ha szereted segitesz neki elfogadod .... Ennyi ha nem fogadod el nem az ö hibája a tijéd .. persze van kivétel ha megcsal ha érzelmileg is megcsal
2022. júl. 8. 23:40
16/20 anonim válasza:
Össze sem jönnék egy ilyennel...
2022. júl. 8. 23:56
17/20 anonim válasza:
14
Felnőttként már nem nagyon akar senki sem biciklizni, úszni tanulni. Jogsi az egy külön téma a jelentős anyagi vonzata miatt.
Remélem neked sikerült a társaidat megtanítani.
2022. júl. 8. 23:58
18/20 anonim válasza:
Én már kezdem azt hinni, hogy győztek az incelek, és újabban kirendelnek nekik nőket 😂
Nem szakítanék, mert én magam választom meg a pasimat, olyan szempontok alapján, ami nekem fontos. Ha például fontos, hogy legyen jogsija(nekem mondjuk ez pont nem, mert lesz.rom), akkor nem jövök össze vele, ha nincs. De biztos én vagyok fura🙄
2022. júl. 9. 00:45
19/20 anonim válasza:
A barátom szenvedélyes kerékpáros, eddig minden csaja vele együtt bringázott. Én tudok ugyan biciklizni, de utálom, halálfélelmem van. Úszni, autót vezetni tudok. Bár nagyon szerette volna, ha együtt bringázhatunk, engem így fogadott el.
2022. júl. 9. 07:46
20/20 anonim válasza:
Férfiként csak a rinyálás idegesítene,amiatt szakítanék,az,hogy nem tud úszni,biciklizni,az lehet fura lenne de nem izgatna.Vezetni én se tudok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!