Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyiből áll egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyiből áll egy szakítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rövid próbálok lenni..

Több mint 6 éve vagyunk együtt párommal..

Örökösen civakodtunk mint tűz és víz,de ez mellett imádjuk egymást..

Van egy közös lassan 2 éves kisfiúnk,sokat járunk ide-oda kirándulni,szóval tényleg teljesen oké..

Viszont ő kint dolgozik Ausztriában és csak hétvégén van itthon,van hogy csak szombaton jön haza de vasárnap indul is.

Tegnap kimenetünk a hegyre mert van egy kis pincénk,2 autóval voltunk ott.

Reggel elindultunk haza,mondta hogy belép valami levélért a szüleihez.

Ez volt 8kor,mondta direkt hogy nem is marad ,még 1 kv se iszik meg mert siet haza..

Onnan fél órára lakunk,és 2-3 óra után elkezdtem hivogatni hogy mégis hol van stb..

Nem vette fel..

Aztán ez után pár órával megint hívtam,többször akkor felvette az 50.ik hívásra,mondta jön.

Kérdezte kimostam e a ruháit,bosszúbol mondtam neki hogy nem.

Tudom ezt nem így kellett volna lereagálni de annyira kevés időt vagyunk együtt hogy nálunk 1 óra is sokat számít. :(

Szóval közben a ruhái meg is száradtak,be is pakoltam mindent elkészítettem neki..

Majd megjött aztán mondta egyszerre hogy most össze pakolja az összes cuccát Aztán megy..

Na hát akkor ami lett bennem..

Mondom ezt nem hiszem el,ilyen nincs hogy azért mert én meg mertem kérdezni hogy mégis mit csinált és hol volt,azért szakít velem..

Aztán kis idő után tudatosult mivel össze pakolta az összes ruháját és elment..

Annyit kifelejtettem hogy a balhé közepén elment fürdeni,és igen,nem szép dolog,de bele néztem a telefonjába de nem találtam semmit..

Ő úgy tudja hogy én nem tudom a kódját szóval biztos nem is törölt semmit..

Tudom hogy ez nem korrekt de egyszerűen nem tudtam másra gondolni hogy egy szar veszekedés miatt szakít,de szerintem nincs senkije..

Úgyhogy nem tudom hova tenni jelenleg,amióta elment bőgök..

Veletek volt már ilyen?vagy csak hirtelen felindulásból van ez?

Bocsánat ha kicsit kesze-kusza vagyok,de most totál sokkban vagyok 😪

2022. júl. 3. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd had nyugodjon le.. valami biztos érett benne, ami a felszínre tört. A lényeg hogy ne zaklasd most őt.

Ha beszéltek mond neki nyugodt hangon hogy te nagyon szeretnéd ezt átbeszélni, és megbeszélni hogyan legyen a továbbiakban. Mi az amit ő sérelmezett, mi az amit te és együtt megprobaljátok megoldani.

2022. júl. 3. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
19-es, te egyébként dolgozol? Mert a leírásod alapján tök úgy tűnik, hogy egy alárendelt kapcsolatban vagy. Hazajön a párod, és ő az atyaúristen, te meg imádattal várod. Hány éve vagytok együtt? Mert egy barátnőm is ezt csinálta évekig, hazajött külföldről a férje, terülj-terülj asztalkám, mindig kedvesnek lenni vele, mert ő fáradt, aztán pár év múlva már nulla tiszteletet kapott, mert az volt a természetes.
2022. júl. 3. 22:32
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

22#.

Persze hogy dolgozom. Van munkahelyem, mellette van vállalkozásom is. Félreértetted amit írni akartam. Én barátokkal, családdal körül vagyok véve, ő egy hétig külön van. Ha pl pénteken felbosszantja magát valamin, nem fogok én is nekiesni, hanem meghallgatom, és nem támadásba lendülök. Ő kb 5 perc alatt kapcsol hogy már nem kint van hanem velünk.amúgy a tenyerén hordoz. Nálunk nincs terülj terülj asztalkám, hétvégén együtt megfőzünk, vagy elmegyünk valahova enni, hogy az idő minőségileg teljen. Ilyenkor kirándulunk, család barátlátogatás. Mosnom, kaját csomagolnom nem kell, mert ezeket ő megoldja kint. Ő szeretné ha kiköltöznék, de elfogadta hogy most még nem, úgyhogy amíg nem jön össze az összes cél( ez kb még 3 év) addig marad az ingázás.

2022. júl. 3. 22:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Hogy alakultak a dolgok?

2022. júl. 6. 14:55
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó az érdeklődésed,

Konkrétan mint ha misem történt volna, sőt most itthon van velünk a héten,haza jött hozzánk:)

2022. júl. 6. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!