Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom , hogyan kellene szakítanom?
"tudod mit kell csinálnod"
"De ő magától soha nem fog bókolni nekem , soha nem lesz elég jó amit csinálok… és ezt már megbeszéltem vele nagyon sokszor , de szerinte ha kemény velem akkor csinálni fogom amit kér"
Te még ezek után gondolkodsz a szakításon? Te jó ég!
Kb. a kutyakiképzésen szoktak így beszélni a kutyákkal, hogy "tudod mit kell csinálnod..."
Csak ott az a különbség hogy "bókolnak" is a kutyának és motiválják, megdicsérik. De az a kutyaiskola, ott ez természetes. Egy párkapcsolatban jobb ha az "élni és élni hagyni" elv érvényesül. Magyarul elfogadjuk a másikat úgy ahogy van, és nem b*szogatjuk. Nem akarjuk a saját elképzeléseink szerint "átalakítani" a másikat, hiszen akkor már nem lenne önmaga.
Ha nincs veled megelégedve akkor keressen magának másik nőt és ne cseszegessen téged (de gondolom szexre azért még jó vagy neki).
Szerintem bármennyire is nehéz neked, de jobb ha te mondod ki, hogy vége, ha már ez megfogalmazódott benned (érthető módon).
Következetesen ki kell tartanod az elhatározásod mellett, és nem megsajnálni, meginogni, hanem végigcsinálni. Legfeljebb úgy hogy amikor dolgozik te akkor pakolsz össze, hogy ne legyen ott (persze úgy hogy előző nap elköszönsz tőle).
Hát hallod, neked is sikerült egy szerencsecsomagot összeszedned. Remélem tudod, hogy bántalmazó kapcsolatban vagy! Normális férfi így nem viselkedik, nem akar mindenben szabályozni, és irányítani.
Nem kell a költözést 2 napig húzni, kérj segítséget családtól, barátoktól, és mint előttem írták egyszerűbb, ha nincs ott. Szakításkor meg mondd el azt amit leírtál, pont elég.
"Sajnos nagyon sokszor veszekedünk és mások a nézőpontjaink. Szeretem őt , de már nem vagyok szerelmes. Kezd fárasztó lenni nekem ez a kapcsolat. Úgy érzem meg vagyok fojtva" " szerinte ha kemény velem akkor csinálni fogom amit kér , mert ha kedvesen kérne akkor nem tennék meg semmit"
Ha nem megy a szakítás,gondolj arra hogy.. szeretnéd egész életed hátralévő részében elviselni a zsarnokoskodást?
Az ilyeneket gondold át fejben és meg is van a motovációd arra hogy könnyebben túllendülj azon hogy ott fogod hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!