Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kellene vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene vagy sem?

Figyelt kérdés

Ez mindkettőnk első kapcsolata, ami már 2 éve tart(távkapcsolat). Kisebb nagyobb veszekedéseink voltak. 4 hónappal ezelőtt megfordult a fejemben a szakítás gondolota, de akkor sikerült kivernem a fejemből, de 2 héttel ezelőtt újra eszembe jutott. Úgy érzem, hogy az a szerelem ami az elején volt elmúlt és csak a megszokás/szeretet maradt. Épp ezért is nehezen teszem meg/szánom el magam a lépés felé, hisz nem akarom megbántani és nem akarom megbánni a döntésem a későbbiekben.

Eddig nem volt az, hogyha ránéztem egy (szép) lányra akkor többet láttam volna benne mint egy másik emberi lény, viszont az utóbbi időkben már megfordul a fejemben, hogy esetleg vele jobb lenne/boldogabb lehetnék. Nem tudom mit tegyek, hogy mi lenne a legjobb.

2022. febr. 27. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyakran találkoztok?
2022. febr. 27. 18:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Általában 2 hetente
2022. febr. 27. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt érzed, akkor az már komoly gond. Első lépésként mindenféleképpen meg kellene beszélned vele a dolgot, ha ő is így érez, akkor jobb külön utakra menni. Ha nem, akkor próbáljátok valahogy rendbehozni, a távkapcsolat nagyon nehéz egyébként, nem tudom mennyi idősek vagytok. Közelebb költözni egymáshoz esélytelen?
2022. febr. 27. 22:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos jelen esetben még igen, még nekem van az iskolából 2 évem hátra utána még egyetem. 20-20 évesek vagyunk.
2022. febr. 28. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagy lánggal égő szerelem mindig el fog múlni, felváltja a mélyebb szeretet, ez a természetes menete egy kapcsolatnak.
2022. márc. 2. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

"már 2 éve tart(távkapcsolat)"

Megspékelve veszekedésekkel.

Eleve halott ügy minden távkapcsolat.

Az egyik 100% mással kavar közben.

2022. márc. 3. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy idő után elmúlik, és helyette lesz a szeretet :)
2022. márc. 3. 08:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem, hogy átalakul szeretetté, viszont nem tudom az mit akar jelenti, hogy a lányokban "többet" látok mint kéne.
2022. márc. 3. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem valahogy csak meg kellene oldanotok az össze költözést, vagy h többet találkozzatok, ne csak 2 hetente.

Több romantikát vinni a dolgokba és valahogy felpezsdíteni.

Mit szoktatok csinálni mikor találkoztok?

Egy kapcsolatban, ha 10 év telik is el, akkor is fontos, hogy randizzanak a felek, romantikázzanak, legyen sok közös programuk.

Ráadásul mostmár amúgy is több lesz a lehetőségetek rá, mert eltörölték a kártyát és a maszkot is, ha esetleg ez eddig probléma volt.

Egy hosszan tartó kapcsolat csak akkor működik jól, ha a felek újra és újra meghódítják egymást. Érzelmileg és szexuálisan is.

2022. márc. 3. 20:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Az összeköltözés még kicsit korai lenne 20 évesen szóval az kilőve. A 2 heti találkozás pedig szintén necces azon a téren, hiszen mind2-őnknek van családja és velük is tölteni kell 1 kis időt, hiszen otthon lakunk mégis
2022. márc. 4. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!