Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene vagy sem?
Ez mindkettőnk első kapcsolata, ami már 2 éve tart(távkapcsolat). Kisebb nagyobb veszekedéseink voltak. 4 hónappal ezelőtt megfordult a fejemben a szakítás gondolota, de akkor sikerült kivernem a fejemből, de 2 héttel ezelőtt újra eszembe jutott. Úgy érzem, hogy az a szerelem ami az elején volt elmúlt és csak a megszokás/szeretet maradt. Épp ezért is nehezen teszem meg/szánom el magam a lépés felé, hisz nem akarom megbántani és nem akarom megbánni a döntésem a későbbiekben.
Eddig nem volt az, hogyha ránéztem egy (szép) lányra akkor többet láttam volna benne mint egy másik emberi lény, viszont az utóbbi időkben már megfordul a fejemben, hogy esetleg vele jobb lenne/boldogabb lehetnék. Nem tudom mit tegyek, hogy mi lenne a legjobb.
"már 2 éve tart(távkapcsolat)"
Megspékelve veszekedésekkel.
Eleve halott ügy minden távkapcsolat.
Az egyik 100% mással kavar közben.
Szerintem valahogy csak meg kellene oldanotok az össze költözést, vagy h többet találkozzatok, ne csak 2 hetente.
Több romantikát vinni a dolgokba és valahogy felpezsdíteni.
Mit szoktatok csinálni mikor találkoztok?
Egy kapcsolatban, ha 10 év telik is el, akkor is fontos, hogy randizzanak a felek, romantikázzanak, legyen sok közös programuk.
Ráadásul mostmár amúgy is több lesz a lehetőségetek rá, mert eltörölték a kártyát és a maszkot is, ha esetleg ez eddig probléma volt.
Egy hosszan tartó kapcsolat csak akkor működik jól, ha a felek újra és újra meghódítják egymást. Érzelmileg és szexuálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!