Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kellene vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene vagy sem?

Figyelt kérdés

Ez mindkettőnk első kapcsolata, ami már 2 éve tart(távkapcsolat). Kisebb nagyobb veszekedéseink voltak. 4 hónappal ezelőtt megfordult a fejemben a szakítás gondolota, de akkor sikerült kivernem a fejemből, de 2 héttel ezelőtt újra eszembe jutott. Úgy érzem, hogy az a szerelem ami az elején volt elmúlt és csak a megszokás/szeretet maradt. Épp ezért is nehezen teszem meg/szánom el magam a lépés felé, hisz nem akarom megbántani és nem akarom megbánni a döntésem a későbbiekben.

Eddig nem volt az, hogyha ránéztem egy (szép) lányra akkor többet láttam volna benne mint egy másik emberi lény, viszont az utóbbi időkben már megfordul a fejemben, hogy esetleg vele jobb lenne/boldogabb lehetnék. Nem tudom mit tegyek, hogy mi lenne a legjobb.

2022. febr. 27. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt ennyire így gondoljátok, akkor ne haragudj de ez nem szerelem.

Akkor így tényleg hagyjátok is az egészet.

Ha annyira nem fontos, hogy ne heti 6-7 napot legyél a családdal hanem heti 5öt, a maradékot a párodnak szenteld, akkor tényleg ne legyen párkapcsolatod.

Plusz ha ennyire el vagy tőle távolodva érzelmileg, h 20 évesen az összeköltözés, 2 év után az korai...(Egyértelmű kifogás, mivel nem akarod azt mondani, h egyszerűen nem akarod.)

Egy párkapcsolatért tenni kell, nem kifogásokat gyártani.

Ha te már nem akarsz tenni akkor tényleg szakíts.

2022. márc. 4. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen hogy volna már korai elkoltozni otthonról? :D én az egyetem mellett dolgozom már és nem is élek a szüleimmel.

Te nem szereted a barátnőd vagy pedig gyerek vagy agyba még.

2022. márc. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!