Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy szakítanom kéne?

Figyelt kérdés
Igen, egyszer megütött, de az ilyen előfordul. Szeretem őt, és megbocsátottam, megígérte többet nem fordul elő. Munkatársam vette észre rajtam, kérdezte mi történt, nem mondtam semmit. Feleslegesnek éreztem kamuzni valamit hogy elestem, annyit mondtam nem akarok beszélni róla. Aztán a főnök jött be, hogy ugye tudom hogy nem kell eltűrnöm hogy így bánjon velem. Mondtam, hogy szeretem. Azt mondta ha ennek ellenére is szeretem, akkor nekem segítség kell. De én tényleg szeretem, mert ő legalább foglalkozik velem, szeret, őt érdeklem, nem úgy mint anyám aki itt hagyott, vagy a testvérem aki külföldre ment, az összes barátom akire nem számíthattam amikor kellett. Nem tudok szakítani vele. Mit tegyek? Segítsetek!!
2021. jún. 28. 07:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Úgy megütött hogy látható nyoma van??? Igaza van a kollégáidnak. Rajtam is sok lila volt van most. Kérdezték is rögtön a kollégáim tőlem is hogy mi történt. Hülye voltam és elestem a biciklivel (át a kormány felett). Szerintem becsüld meg hogy ilyen jó munkahelyed van és ilyen aggódó kollégáid. Igazuk van.
2021. jún. 28. 07:33
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Azért mondták hogy szakíts vele, mert ha egyszer megütött, akkor máskor is meg fog, akármennyire is ígérgeti hogy nem fog 🤷‍♂️
2021. jún. 28. 07:33
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
De egyébként az ilyen hozzáállású nők meg is érdemlik, hogy bántalmazó kapcsolatban éljenek, ha ennyire nem veszik észre hogy bajban vannak 🤷‍♂️ #2
2021. jún. 28. 07:35
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"De én tényleg szeretem, mert ő legalább foglalkozik velem, szeret, őt érdeklem, nem úgy mint anyám aki itt hagyott"

Végülis a verést is nevezhetjük foglalkozásnak, de biztosan erre vágysz? Jobb, hogy barátod megver, terrorban tart, mintha egyedül lennél? Biztos vagy benne, hogy szeret és nem csak birtokolni akar? Te képes lennél megütni valakit, akit szeretsz?

2021. jún. 28. 07:51
 5/23 anonim ***** válasza:
99%

Azért mondják, mert van némi sütnivalójuk. Ha te nem látod, akkor tényleg segítségre szorulsz. Puszta tényeket mondtak csak.

De te dolgod. Kik vagyunk mi, hogy beleszóljunk, ha valaki a következő árokba dobott, összevert hulla akar lenni 🤷‍♀️

2021. jún. 28. 08:00
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Remélem kamu
2021. jún. 28. 08:01
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem érdemli meg, hogy bántalmazó kapcsolatban legyen. Kívülről nagyon könnyű pofázni, de a bántalmazók olyan nőket fognak ki maguknak, akik könnyű prédák. Jellemzően nincs családjuk, barátaik, fix emberek az életükben. Bizonytalanok magukban, elesettek, kiszolgáltatottak. Nem az erős, független nőkre mennek rá ezek a rohadékok, mert azok nem kíváncsiak rájuk. Kérdező, mindig az első pofonnal kezdődik és sosem ér ott véget. Tudom, hogy nehéz, de láthatóan a kollégáid támogatnak és figyelnek rád. Ne félj segítséget kérni, ha bajban vagy.
2021. jún. 28. 08:02
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"de az ilyen előfordul"

NEM fordul elő egy normális kapcsolatban!!

Szüleim 25 évig éltek együtt, még egy kis pofon se csattant el, nemhogy egy olyan ütés, aminek nyoma marad!

2021. jún. 28. 08:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem tart terrorban, egyébként minden jól működik.
2021. jún. 28. 08:13
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret, az nem bánt.
2021. jún. 28. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!