Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene ?
Nem leszek népszerű, de ha el tudod tartani, akkor kérd meg, hogy hagyja abba a munkáját, segíts neki megtalálni azt, amit szeret. Ha kell támogasd a tanulmányait stb.
Ha nem tudod elfogadni, támogatni, akkor szakíts vele. Én tudom magamról, hogy nem lennék képes megbocsájtani a titkolózását, úgyhogy valószínű szakítanék. Ha a kapcsolat elején kiderül és úgy döntök, hogy belemegyek a kapcsolatba így is, akkor most már legalább tanulna valamit.
Beverted a kuncsaft képét? Mit tehet ő arról, h a barátnőd prosti? És ha stricije lenne, aki beveri a te képedet, mert nem fizetsz? :D
Amúgy nem nagy probléma, h mit tegyél: elfogadod, h ő ezt csinálja, és békés lesz a lelked, vagy nem? Ennyi. Ezt mi nem tudjuk, csak te.
De ugye a barátnődet nem verted el?
Meg nézd a jó oldalát. Legalább megtudtad az igazat.
Nekem úgy tűnik, h te ezzel nem fogsz megbékélni, szóval...tudod mi jön. De te döntesz, hagyj időt magadnak átgondolni, aztán ha továbbra sem tudod elfogadni a dolgot, akkor váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!