Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kellene ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene ?

Figyelt kérdés
Páromról kiderült, hogy végig megcsalt az 1 év alatt mióta együtt vagyunk. Nem azért tette mert nem szeretne. Kiderült, hogy prostituált. Én meg azt hittem, hogy a munkájából, illetve a családjától van pénze. Nem tudom mit érzek. Mit gondoltok?
2020. szept. 16. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Eljött az ideje.
2020. szept. 16. 12:36
 2/15 Savlekotő ***** válasza:
79%
Gyanítom hogy te is egy fix jó fizető kuncsaft vagy nem a párja..
2020. szept. 16. 12:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon bunkó vagy 2-es! Fogalmam sem volt, hogy ilyenre képes. Bármennyire megdöbbentő, nem így ismertem meg. Egyik “kuncsaftja” keresett meg. Tőle tudom. Mondanom sem kell, hogy bevertem a képét. De ez nem segít. Szeretem a páromat, de ezt nem bírom elfogadni.
2020. szept. 16. 12:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha trollkérdés lenne. De nem az. Totál szívás az egész.
2020. szept. 16. 12:45
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Ez csak egy munka. Közben téged szeret. Nem csak ennek kéne számítania? Segítek de.
2020. szept. 16. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szereted?
2020. szept. 16. 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek népszerű, de ha el tudod tartani, akkor kérd meg, hogy hagyja abba a munkáját, segíts neki megtalálni azt, amit szeret. Ha kell támogasd a tanulmányait stb.

Ha nem tudod elfogadni, támogatni, akkor szakíts vele. Én tudom magamról, hogy nem lennék képes megbocsájtani a titkolózását, úgyhogy valószínű szakítanék. Ha a kapcsolat elején kiderül és úgy döntök, hogy belemegyek a kapcsolatba így is, akkor most már legalább tanulna valamit.

2020. szept. 16. 13:09
 8/15 Ramos ökle ***** válasza:
48%

Beverted a kuncsaft képét? Mit tehet ő arról, h a barátnőd prosti? És ha stricije lenne, aki beveri a te képedet, mert nem fizetsz? :D

Amúgy nem nagy probléma, h mit tegyél: elfogadod, h ő ezt csinálja, és békés lesz a lelked, vagy nem? Ennyi. Ezt mi nem tudjuk, csak te.

2020. szept. 16. 13:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 8-as! Igen kapott egy párat. Szerintem minden jó érzésű férfi megtette volna. Utólag az is kiderült, hogy a barátnőm egy alkalom után lekoptatta, de nem értett a szóból. Zsarolta, hogy találkozzon vele vagy felkeres. Majd mikor továbbra sem engedett a zsarolásnak megkeresett. Szóval abszolút nem bánom, hogy levertem a fejét. Mintha nem ő d*gt* volna a nőmet. Ugyanannyira sáros volt ő is a szememben mint a barátnőm. Ennyi.
2020. szept. 16. 13:53
 10/15 Ramos ökle ***** válasza:

De ugye a barátnődet nem verted el?

Meg nézd a jó oldalát. Legalább megtudtad az igazat.

Nekem úgy tűnik, h te ezzel nem fogsz megbékélni, szóval...tudod mi jön. De te döntesz, hagyj időt magadnak átgondolni, aztán ha továbbra sem tudod elfogadni a dolgot, akkor váltani kell.

2020. szept. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!