Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene ?
Figyelt kérdés
Páromról kiderült, hogy végig megcsalt az 1 év alatt mióta együtt vagyunk. Nem azért tette mert nem szeretne. Kiderült, hogy prostituált. Én meg azt hittem, hogy a munkájából, illetve a családjától van pénze. Nem tudom mit érzek. Mit gondoltok?2020. szept. 16. 12:33
11/15 A kérdező kommentje:
Nem bántottam! Nőt sosem ütnék meg. Hát köszönöm a válaszokat! Majd még eldől mi lesz.
2020. szept. 16. 14:13
12/15 anonim válasza:
Tudod nálam a probléma ott kezdődik, hogy kiderült hogy egy évig végig megcsalt...(???). Innentől nekem már nem is kérdés a kérdés, kuka!!
13/15 Savlekotő válasza:
Nem bunkó vagyok hanem racionális,ahogy a hölgyike is,ő pénzt akar könnyen,csak ez k vára nem könnyű szakma,mert lelkileg előbb utóbb szép tép,ha ez neked nem veszi be a gyomrod,el kell engedni,mert ez ék..
14/15 anonim válasza:
Igen, szerintem sürgősen szakítanod kellene vele. 1 év után derült ki, hogy prostituált, tehát azalatt az idő alatt végig hazudott neked. Sajnálom, de én nem tartom sokra azt a nőt, aki önszántából prostituáltnak áll, csak azért, mert azzal jól keres. Nem érdekel, hogy lelkileg mennyire megterhelő lehet csinálnia, mert ő választotta ezt. Bármikor vállalhatott volna másik munkát, vagy megtanulhatott volna egy szakmát.
Valamint azt se felejtsük el, hogy a kuncsaftjaitól bármilyen betegséget összeszedhet..
15/15 anonim válasza:
Tapasztalat. Sajnos a munkaja miatt az erkolcsi hatarvonala joval eltolodott mar mint az atlag noke. Raadasul ezt mindig szepen tologatni is tudja majd ha szukseges... Kenytelen vagy vele szakitani mert ebbol normalis kapcsolat mar soha nem lesz. A legelso vitanal lazan le fogod k.rvazni es meg igazad is lesz. Raadasul ha le akar majd lepni azt olyan konnyeden teszi majd meg h, csak lesel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!