Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy szakítanom kéne?

Figyelt kérdés
Igen, egyszer megütött, de az ilyen előfordul. Szeretem őt, és megbocsátottam, megígérte többet nem fordul elő. Munkatársam vette észre rajtam, kérdezte mi történt, nem mondtam semmit. Feleslegesnek éreztem kamuzni valamit hogy elestem, annyit mondtam nem akarok beszélni róla. Aztán a főnök jött be, hogy ugye tudom hogy nem kell eltűrnöm hogy így bánjon velem. Mondtam, hogy szeretem. Azt mondta ha ennek ellenére is szeretem, akkor nekem segítség kell. De én tényleg szeretem, mert ő legalább foglalkozik velem, szeret, őt érdeklem, nem úgy mint anyám aki itt hagyott, vagy a testvérem aki külföldre ment, az összes barátom akire nem számíthattam amikor kellett. Nem tudok szakítani vele. Mit tegyek? Segítsetek!!
2021. jún. 28. 07:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt, intelligens nő vagy, aki képes megbeszélni a problémákat? Vagy egy rossz gyerek, aki se nem lát, se nem hall, ezért már csak a pofon marad? (Amúgy nem értek egyet a gyerekpofozással)

Na ugye?

2021. jún. 28. 10:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyszer megütött, de az ilyen előfordul - tényleg?

Érdekes, sem a családban, sem a baráti körben SOHA nem ütötte meg a nőjét a férfi, sem viszont.

2021. jún. 28. 17:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én voltam túl okos gyerek (de sajna nem, mert teljesen átlagos voltam), de én nem akartam vasszegeket dugdosni a konnektorba. Elmondták, hogy megráz az áram, az fáj, és tudomásul vettem. Szóval szerintem a gyerekverés is elég primitív dolog, és tipikusan a buta szülőknek az eszköze, akik képtelenek a gyerek nyelvén elmagyarázni neki a dolgokat.

"De én tényleg szeretem, mert ő legalább foglalkozik velem, szeret, őt érdeklem, nem úgy mint anyám aki itt hagyott, vagy a testvérem aki külföldre ment, az összes barátom akire nem számíthattam amikor kellett"

Na, ebből látom, hogy nem szereted, sőt, mi több: ő sem téged. Akit szeretek, azt nem ütöm meg (sőt, alapból nem bántok másokat). Te meg egyszerűen csak örülsz, hogy van melletted végre valaki, bármilyen is legyen. Ennyire azért ne legyél megalkuvó. Tudom, hogy rossz egyedül, de ő is csak azért van veled, mert mindent eltűrsz neki, kiszolgálod. Inkább törekedj arra, hogy valódi szereteten, tiszteleten alapuló kapcsolatokat alakíts ki a jövőben - de ne vele, meg ne is azokkal, akik már elárultak korábban, hanem új emberekkel.

2021. júl. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!