Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kéne vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal több mint 1 éve vagyok együtt. Az elején nagyon sok hülyeséget csinált (hátam mögött beszélgetett az exével), de miután rajtakaptam nagyon megbánta és azóta nem csinált ilyet. Elképesztően igénytelen. Szólni kell neki, hogy mosson fogat, fürödjön meg, dezodorozza be magát. Képes koszos lábbal befeküdni a tiszta ágyba. A cigit a táskájába gyűjti. Tehát extrém módon igénytelen. Próbáltam már rá hatni, mert az anyja alkoholista volt és nagyon elhanyagolta, de egyszerűen nem megy. És egy felnőtt embernek ezeknek a dolgoknak alapnak kéne lenniük. De mindezek mellett egy elképesztően jólelkű ember és tényleg nagyon szeret engem. Most szakítottunk pár napja, de mondta, hogy barmit megtesz, hogy ne legyen vége. Az i-re a pontot igazából az tette, hogy kijelentette nekem, hogy ő már kiélte magát (22 évesen) és ő nem szeretne nyáron sehova se menni, hanem otthon maradna. Én még egyáltalán nem éltem, még egy normális buliba sem voltam és ez egy kicsit kiborított. Már annyi esélyt adtam neki, de megszakad a szívem. Ti mit tanácsoltok, mit kéne tennem? :(

2021. máj. 14. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem egyezik az utatok. Mármint, az nagyon fontos, hogy ezek az alap dolgok meglegyenek beszélve. Hasonló volt velem is. Az exem akkor kezdte volna kiélni magát mikor én már nem arra vágytam és sajnos sehogy sem tudtunk megegyezni, így jobbnak láttuk, ha külön folytatjuk. Én azóta találtam olyat, akinek teljesen megegyezik az életfelfogása az enyémmel és nekem ez így kényelmes. Először próbáljatok valamilyen kompromisszumot kötni, talán egyszer-kétszer hajlandó veled elmenni egy kisebb összejövetelre. Nyilván, ha látja, hogy ez téged boldoggá tesz, vagy ha nem (mert a férfiak nem mindig látják) akkor mondd meg neki, hogy ezt nagyon értékelnéd. Ha ennyire szereted, ne adjátok fel, hanem próbálkozzatok meg mással.
2021. máj. 14. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon szurkolok! (1-es)
2021. máj. 14. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!<3
2021. máj. 14. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég erős kijelentés az 22 évesen, hogy ő kiélte magát.

Egyszerűen ő csak ilyen tipus, illetve szerintem ez a kapcsolat már halálra van ítélve, nem akarok negatív lenni, de nem szeretne nyáron sehova menni?

Mit jelent az, hogy valaki 22 évesen már az egész nyarat otthon a lakásban szeretné tölteni? Ne haragudj, de édesanyám és édesapám 50 évesek, nem szoktak járni sehova, viszont nyáron ők is elszoktak menni valahová, esetleg a balatonra kettesben.

A barátnőm párja is ilyen szobanövény típus, 2 éve vannak együtt, a barátnőm még csak szenved ebben a kapcsolatban, mivel a párja egy strandra nem hajlandó vele elmenni 2 éve. Kb. az egész párkapcsolatuk abból áll, hogy otthon vannak a lakásban, azt lényegében ennyi.

Nem tudom, hogy a te kapcsolatod milyen szinten áll, vannak e közös programok, de ha te olyan típus vagy, akinek erre szüksége van, akkor neked 40 évesen is szükséged lesz erre, mert ebben a formában nem létezik az, hogy valaki "kiélte magát".

Viszont ha mégis, akkor nem tudom mit csinálhatott eddig, ha 22 évesen ilyen szinten kiégett.

Én nem vagyok annyira pozitív, mint az első.

Szerintem egy embernek az alaptermészetét nem tudod megváltoztatni. Neked szükséged van arra, hogy csináljatok valamit, ha ez később sem fog változni, boldogtalan leszel, viszont ha neki erővel kell rávennie magát miattad, hiába van szerelem, úgy meg ő lesz boldogtalan. Erre értettem, hogy a kapcsolatotok halálra van ítélve, de azért sok szerencsét.

2021. máj. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!