Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne vele?
Szerintem elég erős kijelentés az 22 évesen, hogy ő kiélte magát.
Egyszerűen ő csak ilyen tipus, illetve szerintem ez a kapcsolat már halálra van ítélve, nem akarok negatív lenni, de nem szeretne nyáron sehova menni?
Mit jelent az, hogy valaki 22 évesen már az egész nyarat otthon a lakásban szeretné tölteni? Ne haragudj, de édesanyám és édesapám 50 évesek, nem szoktak járni sehova, viszont nyáron ők is elszoktak menni valahová, esetleg a balatonra kettesben.
A barátnőm párja is ilyen szobanövény típus, 2 éve vannak együtt, a barátnőm még csak szenved ebben a kapcsolatban, mivel a párja egy strandra nem hajlandó vele elmenni 2 éve. Kb. az egész párkapcsolatuk abból áll, hogy otthon vannak a lakásban, azt lényegében ennyi.
Nem tudom, hogy a te kapcsolatod milyen szinten áll, vannak e közös programok, de ha te olyan típus vagy, akinek erre szüksége van, akkor neked 40 évesen is szükséged lesz erre, mert ebben a formában nem létezik az, hogy valaki "kiélte magát".
Viszont ha mégis, akkor nem tudom mit csinálhatott eddig, ha 22 évesen ilyen szinten kiégett.
Én nem vagyok annyira pozitív, mint az első.
Szerintem egy embernek az alaptermészetét nem tudod megváltoztatni. Neked szükséged van arra, hogy csináljatok valamit, ha ez később sem fog változni, boldogtalan leszel, viszont ha neki erővel kell rávennie magát miattad, hiába van szerelem, úgy meg ő lesz boldogtalan. Erre értettem, hogy a kapcsolatotok halálra van ítélve, de azért sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!