Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyiből áll egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyiből áll egy szakítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rövid próbálok lenni..

Több mint 6 éve vagyunk együtt párommal..

Örökösen civakodtunk mint tűz és víz,de ez mellett imádjuk egymást..

Van egy közös lassan 2 éves kisfiúnk,sokat járunk ide-oda kirándulni,szóval tényleg teljesen oké..

Viszont ő kint dolgozik Ausztriában és csak hétvégén van itthon,van hogy csak szombaton jön haza de vasárnap indul is.

Tegnap kimenetünk a hegyre mert van egy kis pincénk,2 autóval voltunk ott.

Reggel elindultunk haza,mondta hogy belép valami levélért a szüleihez.

Ez volt 8kor,mondta direkt hogy nem is marad ,még 1 kv se iszik meg mert siet haza..

Onnan fél órára lakunk,és 2-3 óra után elkezdtem hivogatni hogy mégis hol van stb..

Nem vette fel..

Aztán ez után pár órával megint hívtam,többször akkor felvette az 50.ik hívásra,mondta jön.

Kérdezte kimostam e a ruháit,bosszúbol mondtam neki hogy nem.

Tudom ezt nem így kellett volna lereagálni de annyira kevés időt vagyunk együtt hogy nálunk 1 óra is sokat számít. :(

Szóval közben a ruhái meg is száradtak,be is pakoltam mindent elkészítettem neki..

Majd megjött aztán mondta egyszerre hogy most össze pakolja az összes cuccát Aztán megy..

Na hát akkor ami lett bennem..

Mondom ezt nem hiszem el,ilyen nincs hogy azért mert én meg mertem kérdezni hogy mégis mit csinált és hol volt,azért szakít velem..

Aztán kis idő után tudatosult mivel össze pakolta az összes ruháját és elment..

Annyit kifelejtettem hogy a balhé közepén elment fürdeni,és igen,nem szép dolog,de bele néztem a telefonjába de nem találtam semmit..

Ő úgy tudja hogy én nem tudom a kódját szóval biztos nem is törölt semmit..

Tudom hogy ez nem korrekt de egyszerűen nem tudtam másra gondolni hogy egy szar veszekedés miatt szakít,de szerintem nincs senkije..

Úgyhogy nem tudom hova tenni jelenleg,amióta elment bőgök..

Veletek volt már ilyen?vagy csak hirtelen felindulásból van ez?

Bocsánat ha kicsit kesze-kusza vagyok,de most totál sokkban vagyok 😪

2022. júl. 3. 19:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Megy a játszmázás, aztán meg a sírás. Ahelyett, hogy együtt élnétek kinn Ausztriában. Tudom, hogy nem lehet mert gyerek meg a munka, meg az összes rokon ismerős. De ha ezt nem tudod megtenni azért, akivel együtt vagy, akkor ennyi egy szakítás. Most nem is lehet azt mondani, hogy akkor jársz jobban, ha visszajön.
2022. júl. 3. 19:58
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal (ugyan gyerek nélkül) egy reklám blokk alatt beszéltük meg, hogy vége és végig néztük a filmet. Két héttel később költözött el, mert kellett albérletet keresnie, addig folytattuk az életünket kb, ahogy addig volt. Segítettem neki összepakolni a cuccait és békében váltunk el.

Igen. Egy szakítás pont ennyi, ha már régóta érlelődik az emberben a gondolat. Nálunk könnyű volt, mert mindketten úgy éreztük itt a vége.

Itt úgy tűnik csak ő tépelődött ezen egy ideje, akár hónapok óta. És, ha egy gondolat ennyiszer át lett ragva, ha az ember érzelmileg már felkészült, akkor egy apróság is elég, hogy döntsön.

Persze, lehet hirtelen kirohanás is, de, ha nem jellemző rá az ilyesmi, akkor valószínűleg annál itt most többről van szó.

2022. júl. 3. 19:59
 3/25 anonim ***** válasza:
23%
Gyanús, hogy ilyen katasztrófa közepette ide írkálsz.
2022. júl. 3. 19:59
 4/25 A kérdező kommentje:

Egyes, kint éltünk de neki volt a mániája hogy ha jön a baba akkor jöjjünk haza.

Én maradtam volna akkor is. Konkrétan úgy kellett már haza zavarni hogy bármikor szülhetek,legyek az orvosom közelében..

2022. júl. 3. 20:02
 5/25 A kérdező kommentje:

Második,köszönöm a válaszodat..

Azért még reménykedem..:(

Remélem megnyugszik és átgondolja.

2022. júl. 3. 20:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
5, lehet, de, ha így is történik, lennie kell válaszaidnak és kérdéseidnek. Mert, hülye lenne visszajönni, ha semmilyen változást nem várhat. Okkal pakolt össze, ez egy drasztikus lépés. Nem fog csak azért visszajönni, hogy ugyanitt folytassátok.
2022. júl. 3. 20:09
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, még ennél is kevesebb miatt is.

Az ilyesmi általában utolsó cseppek a pohárban, ha állandóan veszekedés van, az szar kapcsolat, borítékolható, hogy egyszer valakinek elege lesz.

2022. júl. 3. 20:11
 8/25 anonim ***** válasza:
34%
Létezik csupán egyetlen ember, aki le tudja írni helyesen, hogy kisfiunk?
2022. júl. 3. 20:26
 9/25 anonim ***** válasza:
39%

Nem bántásból írom, de a történet alapján oltári nagy papucs vagy/lettél. Ennek lett a következménye az, hogy elhagyott. Nem vagy ezzel egyedül, mindenki átéli (jó esetben csak egyszer, aztán tanul belőle).

Túlságosan függtél tőle és ez lerombolta a feléd érzett vonzalmát, nem tudott férfiként tekinteni már rád. Nem amiatt hagyott el, mert megkérdőjelezted most, az csak megint annak a jele, hogy nagyon gyenge vagy. Ő pedig ezt pontosan tudja és taszítod.

Tök mindegy van-e valakije vagy nincs, nem akarta már tovább pazarolni veled az időt. Nem arra kéne várni hogy visszajöjjön és sírva könyörögni neki, hanem elfogadni a döntését és a gyerekkel foglalkozni. Ha valami csoda folytán folytatnátok is, pl. a gyerek miatt muszájból, az annyit is ér. Annyi palival fog megcsalni, amennyivel csak akar, ha már nem tette meg rég.

2022. júl. 3. 20:29
 10/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne haragudj nem írtam de nő vagyok.

De részekben igaz amit írtál.

Az önbizalmam teljesen lerombolta,és most pont azt érzem hogy még nagyobb nulla lettem..

Sokszor elvileg csak viccből de mondta hogy 'menny má futni,meg csúnya vagy..

Pont hogy adok magamra és nem hagytam el magam még anyaként sem..

2022. júl. 3. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!