Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nem sokkal, pár napra már lett valakije. Hogy lehet ezt ilyen gyorsan?
Vagy talonja volt es most vette elő.
Vagy szerencséje.(elment bulizni es szerelem elso latásra vagy ilyesmi)
De sanszos, hogy korabbrol ismerte már és epitgette már korabban azt a kapcsolatot előre.
Az is lehet megalkuvo csak. Mert korabban nem jott vele össze nem akart, de most jól jön "szűkös" időkben.
Ebből én csak azt tudom érezni hogy ö nem is szeretett igazán. Tényleg pár nap és mást nyal fal, én nem tudom, vagy csak én vagyok már maradi.
Pokolian sz@r egy érzés!
Nálam is ugyanaz volt, mint utolsónál.
A végére annyira rossz volt már, hogy kiölt belőlem minden szerelmet. Miután szakítottam vele 1 hét múlva elhívott egy akkor megismert srác randizni. Kapcsolat lett belőle.
Persze utána megkaptam, hogy biztos ismertem, miatta szakítottam, stb., pedig tényleg nem ismertem korábban. Van ilyen is.🤷
Itt nyilván azt fogják írni, hogy nincs itt semmi látnivaló, de azért valljuk be, ez mocsok szarul esik az embernek, hogy a másik azonnal talál valakit. Főleg, ha még szereti is az illetőt. Én megértelek kérdező, ennél gatyább érzés nem sok van.
Kedves fentebb hozzászolók, azért azt bőven nem tudjuk, hogy a kérdező vajon ugyanilyen gyalázat volt e, mint a ti ex párjaitok.
De egy percig se hidd, hogy te nem találsz valakit, aki viszont szeret majd. Erre még nyilván nem tudsz most gondolni, de így lesz. Most a gödör alján vagy, innen viszont el lehet és el is kell rugaszkodni.
One step
One punch
One round at a time.
"Ebből én csak azt tudom érezni hogy ö nem is szeretett igazán."
Ebben nem tudom mi a meglepő. Ha szeretne még, akkor nem lett volna a szakítás. Általában azért szakítanak az emberek, mert elmúlnak az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!