Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után nem sokkal, pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után nem sokkal, pár napra már lett valakije. Hogy lehet ezt ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
Én még mindig a depresszió legmocsokabb bugyraiban vagyok, ő pedig már vígan mással van mintha misem történt volna. Rettenetesen fáj és nehéz, tudom ne foglalkozzak már vele, de ezt még is hogy lehet?
2022. jún. 28. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy talonja volt es most vette elő.

Vagy szerencséje.(elment bulizni es szerelem elso latásra vagy ilyesmi)

De sanszos, hogy korabbrol ismerte már és epitgette már korabban azt a kapcsolatot előre.

Az is lehet megalkuvo csak. Mert korabban nem jott vele össze nem akart, de most jól jön "szűkös" időkben.

2022. jún. 28. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Ebből én csak azt tudom érezni hogy ö nem is szeretett igazán. Tényleg pár nap és mást nyal fal, én nem tudom, vagy csak én vagyok már maradi.

Pokolian sz@r egy érzés!

2022. jún. 28. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Ezt hívják kapcsolat függőségnek. Pont ezért örülj, hogy így alakult, mert simán lehet, hogy tényleg nem szeretett úgy "igazán", csak nem akart/nem tud egyedül lenni. Az idő pedig minden sebet begyógyít <3
2022. jún. 28. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Nálam is volt ilyen. Szépen lassan ölte meg a másik az érzéseimet, mire kimondtam, hogy vége, addigra azt éreztem, hogy végre felszabadulok, és pár nap múlva már úgy ismerkedtem, mintha a másik nem is lett volna. Neki is rosszul esett, de akkor kellett volna ilyen figyelmesnek lennie, amikor együtt voltunk, nem utána.
2022. jún. 28. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Nálam is ugyanaz volt, mint utolsónál.

A végére annyira rossz volt már, hogy kiölt belőlem minden szerelmet. Miután szakítottam vele 1 hét múlva elhívott egy akkor megismert srác randizni. Kapcsolat lett belőle.

Persze utána megkaptam, hogy biztos ismertem, miatta szakítottam, stb., pedig tényleg nem ismertem korábban. Van ilyen is.🤷

2022. jún. 28. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Számít, milyen volt a kapcsolat. Általában hónapok kellenek, mire végigmegyek a lezárási folyamaton. Viszont az egyik exemet egy hét alatt lezártam és két hét után minden bűntudat nélkül elkezdtem ismerkedni, mintha sosem létezett volna.
2022. jún. 28. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt nyilván azt fogják írni, hogy nincs itt semmi látnivaló, de azért valljuk be, ez mocsok szarul esik az embernek, hogy a másik azonnal talál valakit. Főleg, ha még szereti is az illetőt. Én megértelek kérdező, ennél gatyább érzés nem sok van.

Kedves fentebb hozzászolók, azért azt bőven nem tudjuk, hogy a kérdező vajon ugyanilyen gyalázat volt e, mint a ti ex párjaitok.

De egy percig se hidd, hogy te nem találsz valakit, aki viszont szeret majd. Erre még nyilván nem tudsz most gondolni, de így lesz. Most a gödör alján vagy, innen viszont el lehet és el is kell rugaszkodni.

One step

One punch

One round at a time.

2022. jún. 28. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

"Ebből én csak azt tudom érezni hogy ö nem is szeretett igazán."

Ebben nem tudom mi a meglepő. Ha szeretne még, akkor nem lett volna a szakítás. Általában azért szakítanak az emberek, mert elmúlnak az érzelmek.

2022. jún. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!