Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már hogy " zsigerből"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy " zsigerből" jött a szakítás tőled?

Figyelt kérdés

Amikor oké h voltak gondjaitok de azért nem akartál még szakítani, viszont volt e olyan h ez megtortent?

Tehát sima napra, találkozásra számítottál, de később aznap szakítás lett a vége..

2022. júl. 3. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Sőt a szakításaim többsége így történt, több éves kapcsolatomnak lett úgy vége, hogy telefonon veszekedtünk azon, hogy ő jön, vagy én megyek, és a vége az lett, hogy egymásra @asztuk a telefont.
2022. júl. 3. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így ért véget az egyetlen valódi kapcsolatom . Egyre rosszabb lett, de mindig hagytam magam meggyőzni, hogy majd jó lesz. Egy spontán összeveszés egy random marhaságon adta meg a végső löketet. Tudtam, hogy ha őt elvesztem, akkor soha többet nen lesz más, ezért meg.is ijedtem az elején, de már nem bánom. Jobb örök szinglinek lenni, mint egy olyan kapcsolatban, amitől a maradék életkedvem is elmegy.
2022. júl. 3. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zsigerből szakítottak veled?

Hagyd lenyugodni aztán majd érdeklődj, lehet megpuhul. Ha viszont akkor sem, akkor vége.

2022. júl. 3. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Általában egy szenvedés után szakítottam az első kapcsolataimban,mert adtam esélyeket (hiába), aztán az utána lévőkben zsigerből jött, éreztem belül hogy nincs tovább. Generáltam egy feszültséget amit tudtam hogy úgysem tud kezelni, aztán megtörtént. Akinek fogalma sincs hogy bánjom velem egy idő után sem, annak semmi keresnivalója mellettem.
2022. júl. 3. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiábrándultam. Nem szerettem. Azt is utáltam már ha levegőt vesz.

Teljesen véletpen csszott ki a számon mikor gepezett, hogy én elköltözöm, nekem ez nem megy. Mindent "ráhagyok",nem viszek el semmit amiket vettünk. Magamon is meglepődtem hogy miket beszélek én??

De kozben rámnézett és nem vontam vissza az elhangzottakat. Megbeszéltük hogyan legyen.

2022. júl. 3. 18:29
 6/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Eddig még mindig voltak előjelei, ha szakítani akartak velem. Azért tűnt hirtelennek a szakítás, mert vak voltam ezeket a jeleket észrevenni. De ez csak én vagyok.
2022. júl. 4. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!