Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért rontják el a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rontják el a kapcsolatot, aztán meg könyörögnek, hogy béküljek ki? Mindenki hülye?

Figyelt kérdés

#ja bocs
2022. jún. 28. 08:41
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Az itt levo valaszokbol áll össze.
2022. jún. 28. 12:24
 52/59 A kérdező kommentje:

Meg akarnak győzni hogy balekért harcolnak kuzdenek meg mennek tuzon vizen at. Aha.

Az ilyeneket csak at kell forditanom a hazugsagrol.

2022. jún. 28. 12:25
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha nem ide írogatnál egy-egy sort?

Tudod, van Word, nyiss meg egy dokumentumot, és ha írhatnékod van, írj oda!

Ehhez mi nem kellünk.

Én le is szakadtam a követésről. Neked meg további jó örjöngést kívánok!

2022. jún. 28. 12:34
 54/59 A kérdező kommentje:

Csak azért őrjöngtem az elején mert ejszaka nem alszom mert folyamat beszelunk, reggel ahogy kinyitom a szemem is közli hogy nagyon szeret, felépit mindent újra apránként. Mintha most ismerne meg.(miert nem másokkal épitkezik)

Már rosszul esik szinte hogy akaratgyengit. De ha nem hiv ir akkor meg az a bajom. A szakítasi fajdalom.(en szerelmesen szakitok, mindent le kell küzdenem.a szerelmet, a csalodast, a szakitasi fajdalmat, hogy nelkule fáj az elet, hogy az elmények márcsak emlékek stb)

Erre a gyk n meg elhordanak mindennek.

En is leszakadtam a kovetesrol. A legjobb dontes.

2022. jún. 28. 12:40
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

Icipici önuralom. 1-2 hét után már jobb a szakítás után. Inkább kínlódsz? Meg egész éjjel dumálsz vele? Minek...????

Igen, a szakítás fáj. A szerelem is fáj ha szakítasz. Majd elmúlik. Többen túléltük már.

2022. jún. 28. 13:30
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

Meg is adtad a választ az #54 hozzászólásodban. Normális ember, ha meg nem tiltotta le, akkor is lenémítja a telefonját éjszaka, és alszik. Nem virraszt, hogy az idióta exe f.szságait hallgassa. Ezért sokkal kisebb befektetés téged hülyíteni, nem mást. Nehogy már azt hidd, hogy azért, mert te valami különleges vagy és odavan érted 🤣

Jöhetsz a kifogásokkal, hogy miért kell neked feltétlenül felvenni(hogy tudd, mit fog csinálni), tök mindegy miért. Te felveszed, más meg nem. Ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani.

2022. jún. 28. 13:52
 57/59 A kérdező kommentje:

De odavan értem:)

Mást is hívogathatna non stop.

De engem hív.

(Ez nektek fáj. Olyan vehemensen győzködtök az ellenkezőjéről:))

55.köszi

Az önuralmon rajta vagyok!

Most csak talált egy kiskaput. De majd megoldom azt is.

2022. jún. 28. 16:26
 58/59 anonim ***** válasza:
76%

Azt akarod hogy békén hagyjanak vagy hogy ne? Nem ők a hülyék, hogy visszajönnek. Mindenki visszajön és bepróbálkozik megint. El lehet küldeni. Azért nyomják folyamatosan, mert adod alájuk a lovat. Mert válaszolsz, mert az értékes időd azzal töltöd, hogy kommunikálsz. Ha egy férfi veled beszél egész éjszaka, te is azt feltételezed, hogy akar valamit,nem?(Mondjuk ismerkedésnél,nem az exedre gondolok, az egyértelmű.)

A férfiak imádják a vadászatot, nekik meg már érzelmeik is voltak, te meg szórod folyamatosan a reménymorzsákat.

2022. jún. 28. 19:29
 59/59 anonim ***** válasza:
96%

"Erre a gyk n meg elhordanak mindennek.

En is leszakadtam a kovetesrol. A legjobb dontes."

Igen, ez a legjobb döntésed! A nagy litániáiddal menj pszichológushoz, vagy kezdj egy blogot és írd oda a napi rinyákat. Szétoffolod ezt a topikot ugyanazokkal a kérdésekkel, holott csak futsz felakadt szemekkel a semmirevaló exeid után. Mert gyenge vagy, semmi méltóságod nincs.

Mit foglalkozol vele, hogy miért tepernek az exeid? Normális nőnek ez eszébe sem jutna, nemhogy ezen kattogna...

2022. jún. 29. 08:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!