Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért rontják el a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rontják el a kapcsolatot, aztán meg könyörögnek, hogy béküljek ki? Mindenki hülye?

Figyelt kérdés

#ja bocs
2022. jún. 28. 08:41
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
91%

8# szándékosan elront egy kapcsolatot mert önző. Attól mert bocsánatot kér, az lehet attól is hogy nem akar egyedül maradni, fix p#nci…, valamilyen szinten csak szereti stb. De ha valaki annyit jelent nekem, ami tudom hogy nála nem fér bele..:: például elküldeni a f*szomrol egy fotót, és bezsebelni a dícséretet mert ez fáj a társamnak, akkor nem teszem. Hiába érzem magam akkor a f*szagyereknek……

Le kell mondanom az érzésről.

(Leghülyébb példa, de remélem érthető)

2022. jún. 28. 09:35
 12/59 anonim ***** válasza:
89%
#11: Ebből a hozzászólásodból tökéletesen kiderült, hogy a kérdésed nem valódi kérdés. Már eldöntötted, hogy nem fogadod vissza az egykori társad, s az egész kérdést eleve csak azért tetted fel, hogy az ő ócsárolásához partnereket keress, s így megerősítsd a döntésedet. Elárulok valamit: aki ilyen vagdalkozó módon kezeli a kapcsolati konfliktusokat, mint te, az nem is fog soha harmonikus párkapcsolatot találni. Neked kellene megváltoznod, különben életed végéig minden kapcsolatod szenvedés lesz.
2022. jún. 28. 09:45
 13/59 A kérdező kommentje:

11

Igen ilyesmi

Akkor ezek szerint önzők es ez miatt tesznek olyat a kapcsolatba amit tudván tudnak hogy memhogy a másiknak, de egy kapcsolatba sem férne bele, az exének sem meg a következőnek sem.

A visszakönyörgéssel (és azzal együtt az ujra elkövetessel) egyszerűen meg azt várják, hogy a másik lenyelje. A másik fogadja el őket ugy, amilyenek akarnak lenni. Mindezt hazug ígéretek kíséretében hogy nem fordul elő újra. De ahhoz pedig nem tartják magukat. Mivel nem hiba, hanem szándékos, tudatos tett, vagy jellem.

Mi a fr.ncnak kinlodnak ennyit egy f.x p.ncival, ha amugymeg nem elveszettek és bármikor kapnak másikat? Annyi energiát tesznek a kibékülésbe hogy az bőven több mint amit egy uj partnerbe kéne tenni

2022. jún. 28. 09:48
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Kérdező napi rendes szakítós kérdése. Azért van, mert a pasija egy bántalmazó, ő meg társfüggő. Fölösleges neki válaszolni, úgyis visszamegy hozzá. Már ha egyáltalán szakítottak, mert a csaj általában "magában szakít".
2022. jún. 28. 09:48
 15/59 A kérdező kommentje:

12 arrol van szo hogy szakítottam es gyengít. Folyamatosan hozza le a csillagokat. Ahogy az ex is. Minek gyengítenek? Ő rontják el ezért Nekem kellett csalodni nekem fáj, ráadásul a szakitás felelősségét is nekem kell vállalni, a szakitás utáni csalodott kínon keresztul menni, ejszakákat atbőgni, es még akkor sem hagynának új eletet kezdeni, hogy esélyem legyen mással majd egyszer boldogságra, hanem ebben a fájdalmamban is tepernek, gyengítenek, vigasztalnának, szerelmet vallanak, apránként építenék fel az egészet újra ha kell hónapokon is át, ennyi erővel ha inkább felszednének mást, még az is könnyebb lenne. Rengeteg energiát fektetnek a kibékülésbe.

Azért hogy újra és ujra megtegyék velem ugyanazt.

Egyszerűen nem értem.

2022. jún. 28. 09:52
 16/59 A kérdező kommentje:

14

Kérem a gyk t a tiltasodhoz. Ne trollkodj

Ott van hogy "mindenki"!

Nem egy nem 2 ember van aki árt a párjának megcsalja alázza vagy bármi, aztán nem hagyják békén az exüket!!

Igen erdekel a logikájuk!

2022. jún. 28. 09:54
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy Te vagy az... ha terhes a nyomulásuk, miért nem tiltod az exeket mindenhol...?
2022. jún. 28. 09:57
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

#16! A "mindenki" nálad az összes exedet jelenti. Inkább azon gondolkodnál, miért lépsz mindig ugyanabba a folyóba. De az már nem megy, könnyebb másokat hibáztatni.

2022. jún. 28. 10:02
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Az a logika, hogy még egy ekkora hülyét nem találnak, mint te. Eddig is ez ment, hogy bunkó, goromba, önző, stb, de te egy kis duzzogás után ezt is elnézted. Pontosan tudja, hogy puhulsz, mert te csak ezt élvezed az egész kapcsolatban: amikor épp fasírtban vagytok, ő meg könyörög.

Ezt is meg fogod bocsájtani, aztán minden megy tovább. Ő azt élvezi, hogy úgy aláz, ahogy akar, mindent elnézel neki te meg azt élvezed, hogy fenyegeted a szakítással, ő meg könyörög.

Normális nővel ezt nem tudja megtenni, csak veled.

2022. jún. 28. 10:03
 20/59 A kérdező kommentje:

Mert tudni akarom miket akarnak még ellenem elkövetni.

Amikor átfordulnak a dühbe bosszuba, általában közlik, hogy mit terveznek, igy tudom, mit kell kivédenem, mire készüljek. Nem gyengén nyomják a bosszút is. Nem olyanok akik majd csak a hátam mögött picsognak összetörve, es csak ennyi.

Biztos akarok lenni a teljes leválásban hogy békén hagy, elfelejt, túllépett.

Azt szeretném tudni hogy felszedni egy másikat is esetleg több randi hódítás udvarlás, minden ilyen kérdése, ezt az energiát miért rám fordítják úgy, mintha csak én lennék a földön, annak ellenére hogy jópasik és barmikor csak csettinteniük kell.

Hogyhogy lemennek lábtörlőbe?(a domináns erős férfiak) Hogyhogy bizonygatni akarják a lehetetlent is? Hogyhogy megakarnak hegyeket is mozgatni egy exért akivel elrontották, mi ez a házasodási erőszak hogy menjek be vele anyakönyvvezetőhöz, minek tesznek energiát abba, ami már csak úgyis felmelegített káposzta lenne, aminek már úgysincs semmi értelme

2022. jún. 28. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!