Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rontják el a kapcsolatot, aztán meg könyörögnek, hogy béküljek ki? Mindenki hülye?
Képzeld, én is tudok műsírni, igazi KÖNNYEKKEL. A színészek is. Simán el tudok mondani egy verset vagy bármilyen szerepet, hogy sírva fakadok...
na de mi a rákot akarsz, miért hagyod, hogy szerepeljenek, ha nem akarod őket? Miért kattogtatod az agyad?
Talán inkább relaxálni, meditálni kéne, kirándulni, de nem megmondani neki előtte, hogy mikor mész hova, és onnan kirándulni...
Na meg nem nézegetni az oldalait, hogy ő éppen mit csinál, hanem pont leszarni, és magaddal foglalkozni.
1.nem ertik 2 mondat kozott az összefüggést, hogy a "mindenki" kikre vonatkozott. Azaz a 2 mondat nem külön külön értendő, hanem szöveg.
2.megírom, hogy a degradálo válaszok hiteltelenek, ez alá van támasztva, de azért folytatják, ezek szerint a kultúra szintje valahol alacsonyan lehet, vagy hazudgálnak tovább.
3.a válaszokban a stílus és kifejezések nem minden esetben vallanak magyar intelligenciára vagy identitásra
4. Rosszmájúság ugy alapvetően jellemző
5. Kezdem érteni a párjaimat miért orrolnak rám ha gyk-zom, miert tartják hülyék gyülekezetének. Ahányszor akármit itt olvasok, olyan, mintha allandoan magyaraznom kéne es megertésért küzdeni. De hogy várjak megertest ertést, ha csak a szövegertes sem megy.
Egy egyszeru kérdésem volt csak. Hogy miért feccölnek energiat egyesek az exeikbe.
Erre kb azt vartam volna, hogy vagy mert
-...
Vagy mert
-...
Vagy mert
-...
De erre neki állnak lehordani, magánéletrol faggatni, abban vájkálni, leminősíteni. elképesztő hogy anonym egyesek milyenek valójában.
Vannak exek akikért 2 szalmaszálat nem tesznek keresztbe.
Na en nem ez vagyok.
Es szeretném tudni az okát.
De megvan köszi.
Nekik ez valszeg egy lightos hiba csak. Hát nekem meg nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!